Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meddig állhat hűtőben a nyers...

Meddig állhat hűtőben a nyers csirkemell filé?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel vettem ki a fagyasztóból ,hogy megcsinálom vacsira...de nem értem haza ezért betettem hűtőbe hogy megcsinálom ma ebédre ... de sajnos megint közbe jött valami ... nem szeretném vissza fagyasztani mivel holnap délre most már tuti megcsinálom !Hűtőben eláll az ? nem romlik meg ? csak mert olyan fura hús szag terjeng a hűtőben ...
2011. febr. 28. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő alatt még nem lesz baja, de 2-3 nap után már esélyes, hogy megbüdösödik.
2011. febr. 28. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
ha már szaga van, az nem jelent túl sok jót
2011. febr. 28. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Folyóvíz alatt gyorsan (tehát nem kell sokáig áztatnod) mosd át, sózd be,(ha még eddig nem volt) és akkor holnapig biztosan nem lesz semmi baja.

Azonkívül szokj rá, hogy mindenféle kaját beborítva, vagy becsomagolva raksz a hűtőbe, így egyik sem veszi át a másik szagát.

2011. febr. 28. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
13%

1 baromira NEM fagyasztunk vissza kiolvadt mirelitet, pláne nem csirkehúst (kivéve, ha öngyilkos hajlamaid vannak)

2 ha büdös dobd ki!

3 friss (most vágott) eláll egy hétig is, pláne védőgázas csomagolásban....bolti max 2-3 napig....kiolvasztott mirelit 2 napot nem éri meg az biztos

2011. febr. 28. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
ja és ha bepácoltad volna olajos pácba, semmi baja nem lenne akár 3 napig sem
2011. febr. 28. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt gondolom a csirke melle a leg kényesebb. Simán 2 max 3 nap. ( még ha a fagyóból is vettük ki )

Ha frissen vettük, jobb ha aznap elkészítjük. Vagy még azon nyomban fagyóba...

Ha kivettük nem szoktam kinthagyni, gyakran a hűtőbe várja a sorsát. És inkább utána hidegvizes váltás, ha meg akarom azonnal csinálni.

Olajos fúszeres pác jó ötlet. Ha bármiért csak másnap tudjuk elkészíteni.

De azt se hagyjuk sokáig. hússal óvatosan bánni.

2017. jan. 22. 06:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!