Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol tudnék venni olyan sárgaba...

Hol tudnék venni olyan sárgabarack lekvárt, amiben nincs se alma, se ízfokozó, se semmi aroma meg szinező vacak, csak kizárólag barack, mint a házilag készültben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
NÁLUNK! Eredeti házi, finom darabos olyan, mintha most szedtük volna le. Nncs benne semmi, csak barack és kevés cukor.
2009. okt. 27. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mit keresne alma a baracklekvárban?
2009. okt. 27. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg piacon,házi lekvárt.Felénk senki nem tesz a barackba almát.Abból külön főzünk lekvárt.
2009. okt. 27. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajna én is tapasztaltam már a gyári lekvároknál, hogy mindenféle lekvárba tesznek almát, meg alma velőt, mert az olcsóbb, mint az eredeti gyümölcs. Nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem a Nagymama lekvárjában nem volt. De nagyon régen ettem olyat, szerencsére anyukám mindig ellát igazival. :)
2009. okt. 27. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
hát igen, az alma nagyon jó üzlet... üdítőknél ha megfigyelitek mindnél így van, h ráírják mondjuk h 12% gyümölcstart., de abból legalább 10% alma, és csak 2% a narancs, arack, vagy akármi, amilyen néven árulják...
2009. okt. 28. 01:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Van egy úgynevezett Tarpai lekvár, ebből van szilvás, meggyes,barackos:

[link]


nagyon finom és garantáltan nincs benne más, még cukor sem!

2009. okt. 28. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az almavelő tényleg tipikus adalék. És a baracktartalom 20-30% szokott lenni. Izre persze semmi köze a valódi baracklekvárhoz.

Ezt a Tarpa lekvárt meg fogom nézni, de félek, hogy sokkal drágább, mint amit én rendszeresen elviselnék.

Marad a piacok átnézése házi baracklevár után.

Vagy éréskor főzhetek sajátkezűleg lekvárt. :)

2009. okt. 28. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
A legjobban akkor jársz, ha magad készíted a lekvárt, annyira nem nagy munka megcsinálni. Arra vigyázz, hogy a lekváros üvegeket és a tetejét forró vízben főzd ki, mielőtt beleteszed a lekvárt, és akkor garantáltan nem fog megromlani még akkor sem, ha nem teszel bele tartósító szert. Nekem van olyan 6 éves lekvárom is, aminek semmi baja, bár némileg összeszáradt a teteje. :)
2011. ápr. 28. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!