Semmi alapanyag nincs mit egyek?
most értem haza munkából, boltba nem mentem mert már itt minden zárva. Pizzát meg társait rendelni nem tudok. zöldbablevesből van még valamennyi de a zöldbabtól sajnos a szó szoros értelmében hányok.
Mit egyek?? kenyér van itthon néhány szelet meg egy lejárt margarin azt meg nem kívánom mert már 3 napja azt eszek. Felrobbanok a dühtől és az éhségtől, hogy ígérgetik a bevásárlást de nem képesek egy margarint sem venni én meg a munka miatt nem tudok bemenni boltba nem telik ki az időmből..
kérlek adjatok tippeket, megnéztem amiket itt írtak semmi jó nem volt
én most ásványvizes szörppel telítem el magam és elszívok rá pár szál cigit így elmúlik az éhségérzetem.
a dohánybolt az messzebb van mint az élelmiszerbolt, cigi még is van itthon csak kaját "nem tudtak venni\csinálni".
elég lenne a fizetésem egy lakbérre elköltöznék innen
igen ezt tudom, hogy sokan örülnének ennek is, de undorítónak tartom hogy a hülyeségre elmegy a pénz de az ÉTELRE MEG NINCS!
én is dohányzom még is betudom osztani a pénzt úgy, hogy adok haza nem keveset. előfizetek majd holnap valami havi menüre és akkor legalább mindennap ehetek..
És a semmire mi mit mondjunk neked, mit akarsz hallani?
Edd a levest. Nem értem, miért kéne attól hányni...
Vagy ne egyél, tízkor amúgy sem kellene már. Ha alszol, elmúlik az éhség.
mert egész nap nem ettem és reggel 5 óta talpon vagyok.
a másik meg, hogy a zöldbabot egyszer kihánytam betegen azóta nem tudom megenni. És aludni sem tudok ha éhes vagyok, majd valahogy kihúzom holnapig aztán majd eszek. reméltem tud valaki adni valami tippet, hogy legalább az éhségérzet elmúljon.
azért köszi
Mért, ha elköltözöl, akkor lesz időd vásárolni magadra?
Most gondolom valamennyi házimunkát elvégeznek, akkor még azt is neked kell a vásárláson felül is.
Szerintem hazafele vehettél volna valamit.
nincs!
semmi nincs azon kívül amit felsoroltam, ezek mind lusták még ilyeneket sem vásárolnak. Reggel mikor dolgozni megyek még zárva a bolt este meg már zárva... a munkahelyem büféjében tudok csak enni de ma még pénzt sem vittem magammal mert elfelejtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!