Szeretnék ma sütni valamit, de csak ezek vannak itthon, boltba meg nem tudok menni, mert nincs pénzem, és ömlik az eső is, kocsink nincs, a bolt meg messze van?
Muszáj lenni valamit sütnöm, mert nagyon hideg van, és jó lenne ha legalább a konyha bemelegedne egy kicsit.
Ezek vannak itthon
cukor, liszt, élesztő, rizs, sütőpor, kakaópor, zsemlemorzsa, krumpli, fél dobot tejföl-kb 50 gramm, krumpli, hagyma, só, vaj, margarin, fűszerek
Édes és sós süti is lehet
Tojás és tej nincs itthon.
17 éves vagyok, valami könnyebbre gondoltam.
Köszönöm.
Sajt nincs itthon, de olaj igen.
Köszi, de igazából ételt is kéne csinálnom:)
Nekem ma nincs suli, mert osztálykirándulás van szerdán-csütörtökön és pénteken, és mivel én mentem így itthon vagyok egyedül, és ameddigra hazajönnek anyuék addigra szeretnék csinálni valami vacsorát és legalább egy kicsit be is melegedne:)
nagyon hideg van:((
Ti miket csináltok ma?
Miert nem mentel kirandulni? Ilyen koromban, marha nagy buli volt a tobbnapos osztalykirandulas. Emlekszem mikor satoroztunk.....
Egyebkent kapcsold be a futest. Otthon nalunk is megy, hiaba van majus, ha hideg van.
Ezeket ajanlom:
Forro kakao/forro tea
Serpenyos krumplipuffancs
Krumplinudli piritott zsemlemorzsaban lekvarral
Kakaos kevert suti
Omlos vajas keksz
Sutoporos gyors fankgolyok
Rosztiburgonya vagy tocsni tejfollel
"Egyebkent kapcsold be a futest. Otthon nalunk is megy, hiaba van majus, ha hideg van. "
Nem mindenhol lehet ám csak úgy bekapcsolni a fűtést :D
Ahol központi fűtés van és a szolgáltató már nem fűt, ott hiába nyitod ki a radiátorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!