Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretnék ma sütni valamit,...

Szeretnék ma sütni valamit, de csak ezek vannak itthon, boltba meg nem tudok menni, mert nincs pénzem, és ömlik az eső is, kocsink nincs, a bolt meg messze van?

Figyelt kérdés

Muszáj lenni valamit sütnöm, mert nagyon hideg van, és jó lenne ha legalább a konyha bemelegedne egy kicsit.

Ezek vannak itthon

cukor, liszt, élesztő, rizs, sütőpor, kakaópor, zsemlemorzsa, krumpli, fél dobot tejföl-kb 50 gramm, krumpli, hagyma, só, vaj, margarin, fűszerek

Édes és sós süti is lehet

Tojás és tej nincs itthon.

17 éves vagyok, valami könnyebbre gondoltam.

2014. máj. 15. 08:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Burgonyás pogácsa
2014. máj. 15. 08:11
 2/17 anonim ***** válasza:
Csinálj burgonyapogácsát.
2014. máj. 15. 08:13
 3/17 anonim ***** válasza:
Itt egy halom recept, keress olyat, amelyikben nincs tojás és tej. Tetejét tejföllel kend le mielőtt megsütöd.
2014. máj. 15. 08:15
 4/17 anonim ***** válasza:

Sajtod van? [link]

Olajad?

Így elsőre a leírtakból nekem valami kenyérféle (krumplis vagy hagymás) ugrott be, de hamarabb megfagysz, mint ahogy az ilyen időben megkelne. Úgyhogy inkább ezeket ajánlom: [link] és ezt: [link]

2014. máj. 15. 08:43
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Sajt nincs itthon, de olaj igen.

2014. máj. 15. 08:50
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha csak melegedni akarsz, akkor én csak úgy simán bekapcsolnám egy időre a sütőt :) Ezért nem sütnék, csak akkor, ha tényleg van hozzá minden és valami normális süti lesz belőle.
2014. máj. 15. 09:59
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi, de igazából ételt is kéne csinálnom:)

Nekem ma nincs suli, mert osztálykirándulás van szerdán-csütörtökön és pénteken, és mivel én mentem így itthon vagyok egyedül, és ameddigra hazajönnek anyuék addigra szeretnék csinálni valami vacsorát és legalább egy kicsit be is melegedne:)

nagyon hideg van:((

Ti miket csináltok ma?

2014. máj. 15. 10:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Én dolgozom, de itt is nagyon hideg van. Egy hősugárzóval próbálok melegedni :)
2014. máj. 15. 10:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Miert nem mentel kirandulni? Ilyen koromban, marha nagy buli volt a tobbnapos osztalykirandulas. Emlekszem mikor satoroztunk.....

Egyebkent kapcsold be a futest. Otthon nalunk is megy, hiaba van majus, ha hideg van.

Ezeket ajanlom:

Forro kakao/forro tea

Serpenyos krumplipuffancs

Krumplinudli piritott zsemlemorzsaban lekvarral

Kakaos kevert suti

Omlos vajas keksz

Sutoporos gyors fankgolyok

Rosztiburgonya vagy tocsni tejfollel

2014. máj. 15. 10:54
 10/17 anonim ***** válasza:

"Egyebkent kapcsold be a futest. Otthon nalunk is megy, hiaba van majus, ha hideg van. "

Nem mindenhol lehet ám csak úgy bekapcsolni a fűtést :D

Ahol központi fűtés van és a szolgáltató már nem fűt, ott hiába nyitod ki a radiátorokat.

2014. máj. 15. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!