Télen lehet csinálni kovászos uborkát kályha közelében?
Figyelt kérdés
A meleg hatására kovászolódik meg az uborka tudtommal, tök mindegy, hogy nap melegíti-e fel vagy épp a kályha, esetleg egy erősebb hősugárzó. nem ?2016. jún. 22. 09:33
11/13 anonim válasza:
Aperitif. Kenyér helyett krumplival próbáltad már?
Állítólag attól tisztább marad a leve és ugyanúgy kovászolódik. Napon persze így is kifakul, de nem lesz olyan zavaros. Öreg krumpli kell hozzá meghámozva, felkarikázva.
12/13 aperitif válasza:
Még nem próbáltam, de épp most szándékozom kipróbálni. Öreg krumplim még van, holnap megyek a piacra uborkáért.
13/13 anonim válasza:
Nem kell meghámozni csak jól megmosni és napra sem kell rakni csak meleg helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!