Megolvadt a kókusz zsírom így is használhatom?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 14:25
1/4 anonim válasza:
Persze, használhatod! Meleg van!
2/4 anonim válasza:
Persze. Ha jól emlékszem,24C-on már folyós lesz. Teljesen normális dolog.
3/4 anonim válasza:
Persze. Sok ételbe eleve folyósan kell, egész télen mikróztam szerencsétlen kókuszzsírt (igaz, nekem ahhoz is kellett, amibe darabosan kell, mert a kanál belegörbült, ha bányászni akartam belőle).
Ha lenne olyan étel, aminél probléma, ha folyós, akkor le lehet hűteni éppenséggel, bizonyára az ételt is le kell eme esetben.
4/4 hausmärchen válasza:
Nyilván fajától is függ, de nálunk nyáron többször megolvadt, és csak a belseje volt kemény, de nyugodtan lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!