Tudtok finom nyári gyümölcsös turmixokat?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok pl, hogy málna, szeder, áfonya, eper és jég összeturmixolva, és kész! Nem kell ilyen nagyon sok összetevősnek lennie, csak finom legyen!2016. jún. 30. 23:54
1/5 anonim válasza:
Bármilyen gyümölcs jó egymással szinte, gondolom van elképzelésed róla mit szeretsz mit nem, kicsit lehetne annyi fantáziád hogy magadnak kitalálod hogy epres narancsot vagy banános ananászt akarok, ha már amúgy is csak jéggel kombinálsz.
2/5 anonim válasza:
Limonana,a legjobb! <3 Csak kár ,hogy nehezen lehet beszerezni menta levelet.
3/5 anonim válasza:
Igazából akármi, ami épp van s nem tűnik túl vadnak számodra.
Nekünk pl. most a barack és a meggy érik, azok is jók együtt, ebben biztos vagyok. Bár én nem szoktam keverni a gyümölcsöket, max. a banánt eperrel, az remek kombó. A banán szinte bármihez megy, finom, édes, savanyúbb vagy kevésbé ízes dolgokat különösen feldob. A nálam amúgy ritka gyümölcsturmixok édesítője, ha az alapanyagok nem elég édesek alapból.
4/5 anonim válasza:
Bármilyen gyümölcs mellé jó a banán és a narancs. A barack viszont domináns, mindennek elviszi az ízét, pl. egy barackos málna, barackízű lesz.
Cukor vagy édesítő a piros gyümölcsös turmixokba általában kell.
Amúgy tök mindegy, mit turmixolsz így össze, mindegyik jégkása finom szokott lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
1#-est kivéve mindenkinek köszönöm!!! :)
2016. júl. 1. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!