Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet, velem van baj, de...

Lehet, velem van baj, de kiakadtam: Tojasos lecsóba tesz valaki cukrot?

Figyelt kérdés
mert en még ilyet nem hallottam

2019. máj. 15. 17:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
59%
anyám szokott. meg a krumplipürébe is
2019. máj. 15. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/31 A kérdező kommentje:

beletrafaltál..mert az anyamról van szó..Azzal kezdte, h sajnos nagyon elsozta a lecsot, mert cukor helyett sót rakott. Nem eleg, hogy sós lett.még cukor is?! Nekem ez durva.

Pedig elég kreatívnak hittem magam, de a kolbasz tojas es cukor Jajjj

2019. máj. 15. 17:13
 3/31 Andizsuzsi ***** válasza:
97%
Pedig ezek szerint ezen nőttél fel. Olyan borzasztó akkor nem lehet. Egyébként én nem teszek bele.
2019. máj. 15. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/31 A kérdező kommentje:
krumlipurebe én is tetem regebben. es a spenotba is. ahogy oregszem, kezdem kihagyni. pl. krumplipuré
2019. máj. 15. 17:14
 5/31 A kérdező kommentje:

lehet h ezen nottem fel. de nem tudtam es a sajat csaladomnak mllioszor csinaltam. eszembe nem jutott volna de az ex is kivagott volna cukros lecsoval egyitt

Azert kosz a valaszt. Az én ismeretem volt hianyos.

2019. máj. 15. 17:18
 6/31 anonim ***** válasza:
87%

Pici cukor jót tesz, föleg, ha a paradicsom nem elég érett.

Másrészt a lecsóban alapesetben nincs kolbász.

Harmadszor a legtöbb kolbászba is tesznek kevés cukrot, mert az ízfokozó.

2019. máj. 15. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/31 A kérdező kommentje:

ki...kezdek lehiggadni

igaz, tobben cukros szalonnaval eszik a turóstesztat.

Jó etvagyat minenkinek!

2019. máj. 15. 17:19
 8/31 A kérdező kommentje:
Értem! Nos, én akkor se teszek bele, mert egészsegtelen, és butaság! A tobbi mindenkinek szive joga
2019. máj. 15. 17:23
 9/31 anonim ***** válasza:
59%
A cukor egészségtelen? Nem kevered véletlen a sóval? Tudod só --> magas vérnyomás stb stb?
2019. máj. 15. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem butaság, a paradicsomos ételekbe többnyire dukál egy kis cukor, elveszi a savasságát, nem olyan savanyú. Persze nem édes márcosra kell főzni, nem lekvár, csak keveset ami épp csak picit beédesíti. A töltött paprikánál pl. el sem tudom képzelni, hogy ne tegyek a mártásba cukrot, nagyon savanyú lenne. De lehet a mai paradicsomokkal van a baj.

Lehet eddig is ízlett neked anyukád lecsója, csak nem tudtad, hogy megbolondítja egy kis cukorral. :-)

2019. máj. 15. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!