Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Létezik Budapesten még bolt...

Létezik Budapesten még bolt ahol sérült, szépséghibás konzerveket lehet venni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt kész ételre akár zöldségre és gyümölcsre egyaránt. Próbáltam ilyet keresni, de nem találtam.

Régen voltak ilyen helyek most nem találtam.

2020. febr. 24. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem külön ilyet nem találsz, csak leértékelve a boltokban. Tescoban pl. van egy polc ahol ilyenek, meg lejáratközeli dolgok vannak.
2020. febr. 24. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég láttam ilyet a Kossuth téri Sparban, de ez biztosan esetleges.
2021. júl. 11. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Egyre több Lidl ös terméket látok Tesco ban, miközben szűnnek meg a Tescos márkák, mi értelme ennek szerintetek? (mármint hogy két bolt, lassan ugyan azok a termékek)

Pl Kühne szószokat mostanába láttam először tescoba, de mirelit termékeket, kolbászokat, húsokat is látok mostanában amik a Tesco ba is megjelentek.. Nem volt több értelme a Tescos márkáknak?

Van olyan bolt Budapesten, ahol még lehet kapni retro dolgokat?

Például retro szaloncukrok, vagy a retro kakaók, édességek,ilyenekre gondolok.

Ilyet hogy szabad és nem szoltak érte?

Ma a bekamerázott spárban ahol van biztonsági őr is egy srác vásárolt, telepakolta a zsebeit apróbb dolgokkal, de nem lopott, mert sorbaállt és a pénztárnál mindent kipakolt és kifizette, aztán ment a dolgára. Ezért se a pénztáros, se az őr nem szólt neki pedig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!