Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hány éve nem voltál Tescoban?M...

Hány éve nem voltál Tescoban?Miért

Figyelt kérdés
nov. 3. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel azóta nem voltam ott, nem tudom :)
nov. 3. 19:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Okos ötlet volt. Őrízkedem tőlük majdnem 15 éve. A többi hypermarkettől is.
nov. 3. 19:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 hónapja voltam a lányomnak kabátot venni. A ruhák miatt szoktam csak menni.
nov. 3. 19:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csak ruhát venni járunk már sok éve.
nov. 3. 19:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok szempontból lett rosszabb, bár inkább újabb és komolyabb vetélytársakat kapott a diszkontok formájában. Ettől még most is bőven vannak olyan akcióik, melyek miatt időnként betérek.
nov. 3. 20:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Júniusban voltam utoljára, mert ott ahol voltam az van. Van ott is ahol lakok, meg a szomszéd városban is az autópályánál, csak előbbi nem esik útba, utóbbit meg autó híján nehéz megközelíteni. Persze megáll a busz a szomszédos benzinkúton, de odáig elcipelni a bevásárlást... Inkább a helyi Spar.
nov. 3. 20:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerettuk a csaladdal ott a nahybevasarlast. Azota elkoltoztem es nincs autom es messze is lenne. De neha rendelek. Viszont ha tehetem.akkor auchantol. Mert pontosabb a szallitas. Tesco mindig csuszik, akar orakat
nov. 3. 20:11
 18/25 anonim válasza:
100%
Néhány hónapja voltam utoljára.
nov. 3. 20:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve biztos nem. 5-6 éve még rendszeresen jártam, mert az volt az egyetlen bolt a közelemben, aztán elköltöztem és már nem is esik útba, meg máshol jobban is szeretek vásárolni. Azóta talán 1-2-szer voltam, nem emlékszem pontosan.
nov. 3. 20:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Expresszben jártam pár hete, mert muszáj volt, de "igazi", nagy Tescóban szerintem legalább 3 éve nem voltam.
nov. 3. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!