Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hány éve nem voltál Tescoban?M...

Hány éve nem voltál Tescoban?Miért

Figyelt kérdés
nov. 3. 16:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Amióta nincs rendes kassza, csak az önkiszolgálók, azóta elkerülöm"

Ez mióta van?"

Legalább 2-3 éve, elötte sokszor csináltuk a heti nagybevásárlást ott, az új kasszarendszerrel legalább dupla annyi idö, mire ki tudtuk fizetni, közben legalább 5-10-szer oda kellett hívni valakit.

Ez nekem nem éri meg sem idöben, sem az idegeimnek nem tesz jó, azóta máshol vásárolok.

nov. 4. 08:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Pont nemrég voltam mert oda szaladtam be valamiért, de amúgy már kb 10 éve nem járok rendszeresen.

Kis tescoban (ami nekem elérhető helyen van) alig van választék sokszor, nagy tesco meg messze van.

nov. 4. 08:37
 23/25 anonim ***** válasza:
1/365 éve voltam pontosan.
nov. 4. 12:23
 24/25 Metionin ***** válasza:
100%
Mióta pár éve felére csökkentették az üzlet területét, kb. csak 1-2 csak ott kapható termékért megyek be néha (sajátmárkás ketchupos chips pl. ha épp bűnbe akarok esni) meg halloween környékén hogy hátha van valami hozzánk illő hasznos tárgy pókos meg csontvázas verzióban.
nov. 4. 22:22
 25/25 anonim ***** válasza:

Mivel ételek, italok kategória ezért azt mondom, hogy élelmiszerért már évek óta nem megyek oda. Néha ruházatért benézünk és annyi, esetleg akkor veszünk egy-két dolgot.

Hogy miért: mert lepukkant lett minőségben és kínálatban is.

nov. 5. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!