Magánember is tud a Metroban vásárolni már régóta. Nekem is volt kártyám, húsz évvel ezelőtt, de egyszer-kétszer voltunk csak, mert nagyon kiesik. Két kollégámnak most is van, és járnak is oda.
Szia. Lehet magànszemélyként is. Nálunk van a metroban ügyfélszolgálat, odamész, megmondod hogy magánszemély részre kàrtyàt szeretnél igényelni, elkérik az adataidat, odaadják a kártyát, email-ben kapsz majd valamit amit meg kell erősíteni, és már mehetsz is vásárolni! :) remélem segíthettem!
febr. 5. 07:46
4/11 anonim válasza:
Régóta lehet magánemberként is.
Igen kártya kell hozzá amit pár perc alatt megcsinálnak.
febr. 5. 08:04
5/11 anonim válasza:
Lehet magánemberként, de már a Tesco is olcsóbb..
febr. 5. 08:38
6/11 anonim válasza:
Lehet igényelsz egy kàrtyàt. Amúgy lehet olcsóbb mint a Tesco akkor ha elviszed a raklapot 😄
febr. 5. 08:51
7/11 anonim válasza:
Lehet igényelni kártyát az áruházban, vagy valami applikáción keresztül
febr. 5. 09:12
8/11 anonim válasza:
Lehet vásárolni magánszemélyként is, de nem igazán éri meg, csak akkor ha egy dologból sokat veszel. Legtöbbször csak mennyiségi kedvezmények vannak.
febr. 5. 12:14
9/11 anonim válasza:
Nekem volt egy céges vagy 15 éven át. 3 év megszűnt a cég, de a bejáratnál rögtön kaptam egy újat a saját nevemre, még 5 perc sem kellett, és elkészült.
febr. 5. 21:37
10/11 anonim válasza:
Az előbbi 9#-es megszólalásomhoz: -ez a pécsi Metróban volt, hogy máshol is ilyen egyszerűen, gyorsan megy-e, azt nem tudom.
Régen olcsóbb volt mint más áruházak. Manapság már kicsi a különbség, ha más városból kell oda autózni, akkor már nem nagyon éri meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!