Hogy lehet felnott embereket igy megbolonditania a sparnak hulye garfield matricakkal?
régebben lehetett pontokért porcelán babákat is venni. nagyon imádtam. de 30 éves koromra a hugom össze törte...
ez a matricázás... olcsó, primitív, alja hobbinak látom a tökéletesen gyönyörű porcelán babámhoz képest. mára nagyon lement mindenhonnan a színvonal.
a mostani felnőttek is gyerekek akarnak lenni. a gyűjtögetés, főleg a matrica, az egy pszichológiai trükk is. gyerekkorban a gyűjtögetés és cserélgetés egy össze tartó közösség építés volt. ezt élik újra felnőttként. ez is manipuláció. nagyon ostoba ember az aki ezt nem látja. az ostoba,újra gyerek akaró embereket ragadja meg, akiket nagyon könnyű minden másra is manipulálni. munkahelyeken,választásokon stb., is manipulálható és irányítható. mi él több lesz ilyen, annál jobb az üzleteknek.Hülyeségre adják a pénzt és a gyerekeiknek is ezt adják tovább és azok is így tovább. Kellenek a hülyék.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:ma 17:39
Igazi nemes gesztus és logikus döntés. Ahelyett, hogy megkérdeznéd a mögötted állót, vagy mondanád, hogy kössz nem kérem.

válasza:

válasza:Nekünk kettő hiányzik: a vízirigó és a grönlandi bálna.
Cserénk sok van :)
39N és 3F :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azon gondolkoztam, hogy kicsit újítok rajta és azon gondolkoztam, hogy esetleg Oreganoval lehetne kicsit úgymond "felcukkolni". Vagy ez nem jó ötlet? Ti milyen fűszert ajánlanátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!