Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet Budapesten a legolcs...

Hol lehet Budapesten a legolcsóbban papayat venni?

Figyelt kérdés

Frisset, vagy fagyasztottat.

Nem szárítottat, nem mixet.

febr. 25. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem az olcsónt kellene hangsúlyozni, hanem hogy egyáltalán hol?
febr. 25. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kifli.hu
febr. 25. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:
a kiflin drága
febr. 25. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem drága hanem szimplán ez az ára. Június-júliusban van szezonja. Februar van. Orulj neki hogy egyaltalan kapni lehet
febr. 26. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Metró.
febr. 26. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehel piac
febr. 26. 08:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Miért örüljek a mai világban, h egyaltalan lehet kapni?!

Írtam azt is, hogy a fagyasztott is releváns szamomra. Annak a logisztikija kicsit egyszerubb lehet gondolom. Mikor Miamiban voltam mindenféle fagyasztott gyümölcs kapható volt, európainak mondható is

febr. 27. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Az lehet, de Magyarország nem Miami.
márc. 1. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi, ezt felirtam!
márc. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Hol a legolcsóbb Budapesten az olívaolaj?

1 literes kiszerelésben. Vagy ha van valamilyen nagyobb kiszerelésben akciósan. Köszi előre is a válaszaitokat!

Melyikek a legolcsóbb, elsősorban keleti hozzávalókat árusító boltok Budapesten?

Szeretnék nem túl egzotikus vagy ritka (sötét szójaszós, rizstészta, osztriga szósz) hozzávalókat vásárolni Budapesten, mivel azonban vidékről utaznék fel, így nem szeretnék egészen az Asia Centerig menni. Van esetleg a belvárosban (vagy legalábbis beljebb) jól bevált...

Mennyiért tud nyers csirkecombot Budapesten?

A legolcsóbbra vagyok kíváncsi.

Budapesten hol a legolcsóbbak az alap élelmiszerek?

Ilyesmikre gondolok, mint például brojler csirkemell, hagyma, tej, paradicsom, vagy cukor.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!