Miért kell messzire menni sokszor ha olcsón akarunk bevàsàrolni?
Figyelt kérdés
Nekem itt van a közelben Aldi,Penny,Lidl mégis 5 kilométert fogok buszozni hogy egy akciós boltban olcsóbban meg tudjam venni a pékàrut, tejtermékeket mint az imént felsorolt boltokban.Sajnos az Aldi, Penny, Lidl is dràga màr a Tescoról meg a sparról inkább ne is beszéljünkmáj. 7. 14:42
1/15 A kérdező kommentje:
Itt van a penny 500 méterre én meg 5 kilométert fogok utazni oda vissza 10-et
máj. 7. 14:43
2/15 anonim 

válasza:

válasza:Mert mi volna, ha nem akciósan vennéd meg azt a mittudoménmit? Holnap már nem telne a napi betevőre? Rágnátok a küszöböt? Nem telne a rezsire? Mehetnétek az utcára?
4/15 anonim 

válasza:

válasza:Kíváncsi vagyok, mi lehet az a pékáru és hol, amiért megéri 10 km-t buszozni. Bár ha van bérleted, akkor csak az időd megy vele.
5/15 anonim 

válasza:

válasza:Erre szokták viccesen mondani, hogy akciónyugger, gondolom ingyen utazol már a tömegközlekedésen, mert különben nem érné meg.
Amúgy lehet, hogy jövő héten meg az általad felsorolt boltok akciózzák ezeket a termékeket.
6/15 anonim 

válasza:

válasza:Minden drága, bárhová is megy az ember. Nincs verseny, kár hogy kormányváltás lett, megérdemelnének egy még nagyobb árstopot.
7/15 A kérdező kommentje:
Bérletem van nem.vagyok nyugdíjas
máj. 7. 17:16
8/15 anonim 

válasza:

válasza:Mi az, hogy kell? A te bajod, ne próbáld az épp eleget akciózó láncokra fogni, nem lehet mindig minden akciós. Mennyit fogsz így nyerni? 20 Ft-ot? 50-et? Én az erre vesztegetett időt levonnám.
9/15 anonim 

válasza:

válasza:Te laksz rossz helyen.
De hogy komolyra fordítsuk a szót, én Budapesten is 20 percet utazok vásárolni a Lidl-ig és nem tartom soknak. Ott meg tuti nem laknek ahol a bolt van.
10/15 anonim 

válasza:

válasza:A Penny olcsó bolt. A falunk ban van, de pont a màsik végén. Busszal megyek, bérlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan gondolják, hogy a nők akik felnevelek x gyereket és bevásárolnak,cipekednek, főznek és takarítanak otthon, hogy azonos korosztályt elérve mehetnek nyugdíjba?
Az ottohoni munka nem munka? Undorodom ettől a nő gyűlölő kormánytól!
Mit szóltok hozzá, hogy kedves orbán viktorunk megpróbálta magát bevásárolni a spar-ba is, de ők nem engedték és ezért pattant ki a balhé?
Úgy tűnik csak az ország 90%-a az övék, azért vannak akik nem engednek a maffiának.
Most hogy sokat erősödött a Forint érdemes kimenni külföldre bevásárolni?
430Ft volt 377Ft most az Euró.
Beindult a benzinturizmus, magyarok járnak ausztriába/szlovákiába/Horvatországba/Romániába tankolni, bevásárolni. Mi erre a hivatalos magyarázat a...
Illetve elképzelhető, hogy a magyar rendszámos autókat nem fogják kiszolgálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!