Mi a célja a boltokban a forgós beengedő kapunak?
Nem találok képet róla, nem tudom mi a neve. 😅 van ez a forgós beengedő kiskapu egyes élelmiszerboltokban / szupermarketekben.
Ezeknek mi a célja, mire jók (azon kívül hogy 1-2 táskával már nehéz átnyomakodni rajta)?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Arra sokkal kényelmesebb az egyirányúsított fotocellás ajtó."
Nem, nem az.
Milyen bűntársam? 😳
Hogy ne lenne az, azon be lehet férni táskákkal, szatyrokkal is (meg babakocsival, kerekesszékkel, “banyatankkal”, stb)

válasza:#9: Az a bűntársad, akivel együtt mentek lopni.
Az ilyenek mellett mindig van egy derékig érő ajtószerűség is, amin be tudod tolni a bevásárlókocsit, babakocsit, akármit. Azon is csak befelé nyíló lógó műanyag vackok vannak, nem tudom a rendes nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Bemegy az ember a boltba, és ahol előtte megtalálta a tésztaféléket, most ugyanott a mosószerek vannak. Legközelebb meg az édességek. Mire jó ez? Meg amikor átrendezik a boltot és "egyirányúsítják", és elöl nincs kosár, mert nincs aki kivigye (?), meg kell kerülni a...
Nem olcsóbbnak kellene lennie az ilyen helyeknek, mivel nincs kiszolgáló személyzet?
Kidobják? Lefagyasztják? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy elfogy.
Nem az albán pékségekre gondolok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!