Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Élelmiszerboltok

A kérdés

Ez nem túl durva fellépés egy pénztárostól, videó alant?

[link]

Keress kérdéseket hasonló témákban: bolt, üzlet, eladó, pénztár, pénztáros

  máj. 23. 22:00  Privát üzenet  

A válaszok
1 2

De! Egyrészt mert magán tulajdont pöckölt le a csávó fejéről másrészt sértegette, pedig nem is szólt be neki, csak nem hallotta, hogy nem ahhoz a pénztárhoz kéne mennie, másrészt, mert nem tudhatja miért van füles a fülén, harmadrészt meg a beszólása arra utal, hogy nem igazán van érzéke ehhez a szakmához.


Nekem is szokott lenni, de nekem azért mert ha csörög a mobilom nem biztos hogy észreveszem,és mivel a szüleimnek segítek, ezért jó ha azonnal tudok reagálni mert nem hallok az egyik fülemre, másrészt mivel érzékeny a fülem ezért így védem.

Én valószínűleg elbőgném magam ha velem ezt csinálná egy eladó és így beszélne velem, lehet nem előtte, de mikor hazaérnék bőgnék aztán továbblépnék.



A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/16Időpont máj. 23. 23:14 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Amúgy az a füles nem ezer forint, több tíz ezer forint ha jól gondolom, és hogy dobta a kocsiba a nő mikor vissza adta a csávónak, szóval ha csak így lerántja róla, és valamit szakít, akkor a nőnek nem csak, hogy fizetnie kell, de a főnöke is enyhén szólva elgondolkozhat a további alkalmazáson. Többször csekkoltam a videót, de nincs arra utaló jel, hogy a csávó kötözködött volna, mert a vásárlással volt elfoglalva, üdítőt vásárolt mielőtt a pénztárhoz ment.

Szóval,de durva.



A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/16Időpont máj. 23. 23:29 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Na figyu.

Bemegy egy ilyen kis köcsög szemüvegben fülhallgatóban telefonozva a boltba, játssza az eszét, miközben kicseszett vagánynak gondolja magát.

Annyival nem tisztelted meg a másik embert, hogy levedd a kibaxxott fülhallgatódat, és letedd a rohadt telefonod amíg fizetsz!!???

Örülj, hogy csak ennyi, nem baxxtak nyakon emiatt.



A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/16Időpont máj. 24. 06:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Én biztosan nem kezeltem volna ilyen jól a helyzetet mint a srác. Rajtam is folyamatosan fejhallgató van, mert a pánikbetegségem miatt bizonyos zajoktól rohamot kapok és így próbálom kiszűrni. Ha nem hallok valakit az általában megkocogtatja a vállam vagy hangosabban szól. Nyilván nagyon frusztrált lehetett a nő, de nagyon nem így kellett volna kezelnie, pláne hogy a srác semmit nem csinált nagyjából 2 másodperc alatt megértette hogy a másik pénztárhoz menjen a nő meg még utána is basztatta szóval ha velem történt volna meg, lett volna következménye az esetnek. Szerencséje a pénztárosnak, hogy látszik a srácok, hogy nagyon chilles alkat.

A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/16Időpont máj. 24. 09:01 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Tudom, hogy le leszek pontozva, de akkor is megírom. Engem alapból irritálnak az "ilyen menő csávók". Flegmázik is az eladóval, plusz játsza magát. Nagyon tiszteletlen másokkal szemben a " külvilágot kizáró" fülesével. Személy szerint ha csak napszemüveg van rajtam és úgy kezdek valakivel beszélgetni, akkor azt vagy leveszem vagy feltolom, mert anno még úgy neveltek, hogy szemkontakt. Fülest nem használok.

A válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/16Időpont máj. 24. 09:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

3-as azon a csávón látszik, hogy örül, hogy kb. 12 óra munka után élvezi, hogy zenét hallgathat, és tényleg nagyon normálisan kezelte a bunkó pénztáros hölgy viselkedését. Lehet szidni a vásárlókat, de nem csinált semmi rosszat a vásárló,nem volt oka így viselkednie vele, és ilyen helyzetben amúgy sem a pénztárban lévő dolga, hanem a biztonsági őré, hogy udvariasan jelezzen, de a csávó nem csinált semmi rosszat, csak vásárolt, költötte a pénzét abba a boltba ahol úgy viselkedtek vele, mintha egy állat lenne.


Akkor utálhatsz engem is és több tízezer embert mert fülessel megy be boltba, úgy hogy fogalmad sincs róla, hogy miért használja. Csak az kellett volna, hogy egy üzletember fejéről rántsa le azt a fülest, aki épp tárgyal, és beugrott gyorsan kajáért mert éhes volt. Vagy egy olyan emberről akinek azért van a fülén mert nem hall, és így próbálja jól érezni magát, hogy ne legyen kellemetlen neki, ha szólnak neki, de nem veszi észre, vagy egy olyan ember füléről aki épp a beteg szüleivel beszélget, és gyorsan vásárol nekik valamit. Bocs de vannak fontosabb dolgok, mint hogy bunkó emberre figyeljen az ember bizonyos helyzetekben, még ha az a bunkó ember a pénztár azon felén van, amit úgy neveznek kereskedelem, és neki kéne tudnia kezelni az unszimpátiáját ismeretlenül.


Amúgy nem szép dolog sztereotípiákat gyártanotok, csak mert kb. rocker kinézete van, nem minden helyzet az aminek látszik. Ezzel az erővel egy álruhába rejtőzött főnök is lehet, pláne, hogy meg is jegyezte, hogy ez a pénztáros amúgy normális szokott lenni.



A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/16Időpont máj. 24. 10:49 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Te miről beszélsz... kicsit túltolod.

A csávó egy dürhő paraszt akinek nagyobb az öntudata mint az esze.

Baccki vedd le a rohadt fülest, és ne játszd az eszed!

Alapvető emberi hozzáállás tudod?

Nap mint nap tévednek be boltokba ilyen kis szar csicskák.

Semmi köze a kinézethez, sem származáshoz, sem valláshoz.

Egyszerűen csak BUNKÓ PARASZT TAHÓ CSICSKA!

Ne told túl a biciklit, ne magyarázz bele olyat ami nem valós.



A válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/16Időpont máj. 24. 11:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

5-ös az a flegmázó csávó akinek szidod a fülesét és a napszemüvegét, lehet neked gyárt olyan terméket,amit te majd megvásárolsz tudatlanul, ami miatt elfárad a szeme mert olyan gépekkel dolgoznak, ami egy idő után irritálja a szemét és érzékeny, vagy lehet szemműtéte volt, és fáj neki a szeme, vagy mert lehet bőgött mert nagyon megalázták,vagy mert betegek a szülei és nem akarja, hogy bárki lássa, férfi létére, hogy vörösek a szemei, és amit te flegmázásnak nevezel abszolút látszik, hogy nem flegmázás, hanem védekező magatartás, és a hangján és a viselkedésén is látszik, hogy tök el van fáradva.

Tudom, hogy a kereskedőknek se könnyű, de nagyon bunkón viselkedett olyan vásárlóval, aki pénzt ad neki, és ugye munkát, mert mi lenne a bolti eladókkal, ha nem lennének vásárlók, és nem lenne munkájuk.


De amúgy meg újra néztem csak a bolt zaját lehet érzékelni, az a csávó telefonált, mert azt mondta, hogy "várj, egy pillanat", és azt nem a pénztárban lévő nőnek mondta,és azt sem, hogy "nagyon nem hallok semmit, annyira kizártam a külvilágot", azt annak mondja, akivel telefonál, és egyfajta elnézést kérés a részéről a pénztáros felé, aki az egész helyzetet félreértette, de a pénztáros gyakorlatilag a headset-et a fejéről durván lerántja és elkezd kakaskodni, hogy "figyi, boltba vagy, ide figyelj, lerakod, mert izé,és hogy ma mindenki hülye????"-ez mi ez???,alapból lehetett volna szólni a biztonsági őrnek, hogy hozza a panaszkönyvet, és jegyzőkönyvezzék a pénztárban lévő hölgy viselkedését a csávó fején az egy headset és gyakorlatilag egy tök ismeretlen bunkó nő utasította, hogy tegye le, milyen alapon? Mi köze hozzá? Ja azért mert ő egy pénztáros? Na ne már.


Én már van mikor többször visszamegyek boltba,hogy csekkoljam, hogy tényleg jól van-e az árcímke, és nem többet fizetek, mert már többször előfordult velem ilyesmi, hogy vagy össze volt keverve, vagy a gép kódolása nem volt megfelelő, úgy kellett jeleznem, most akkor én is gyanús vagyok, mert bizonytalanul, visszalépek már kínomba egy másik boltba, és visszatekintgetek, mert azon gondolkozok, hogy még egyszer csekkoljam-e az árát, akkor én meg mások szerint félreértve a helyzetet lopni szeretnék? Nem, csak már az x-edik helyzet után, mikor kb. fizettem volna 500 ft-ot a címke szerint,a gép árazása szerint a dupláját fizettem a termékért, és ha az ember be van osztva nagyon nem mindegy, mert abból a pénzből kb. majdnem másfél kg kenyeret tud venni. És lehet leszarja ezt a pénztáros, de ő sem vágyna ilyen helyzetre fordított helyzetben. Mert van mikor nagyon nem mindegy, ha be van osztva az ember.



A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/16Időpont máj. 24. 11:23 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Ja akkor én is "b*kó t*hó p*szt cs*ka" vagyok mert merek odamenni normálisan a pénztárhoz headset-tel vagy fülessel a fejemen és van mikor napszemüveg is van rajtam, mert érzékeny a szemem.


Bár én úgy tudtam, hogy az a "b*kó t*hó p*szt cs*ka", aki szidja az anyát a másiknak, verekszik, és garázdálkodik,de itt csak a hölgy garázdálkodott, mivel más tulajdonában tett majdnem kárt, akkor ezek szerint fogalmi zavarba szenvedek, mert ha valaki normális és még vásárol is és fizet is, bár füles és napszemüveg van rajta az b*kó t*hó p*szt és örüljön, hogy vásárolhat? Mi van?


Akkor ezek szerint én is b*kó t*hó p*szt vagyok, mert fülesem van. Szabad akarat joga, egy ismeretlent ne utasítgasson, hogy mit csináljon, miközben nem is csinált semmi rosszat, csak irritálta a nőt a kinézete. Ennyi.



A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/16Időpont máj. 24. 11:37 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
#8, tanulj szöveget értelmezni. Sehol nem szidtam, csak leírtam, hogy ez tiszteletlen viselkedés. Gondolom ez neveltetés és jellem kérdése. Sajnálom, hogy idáig fajult a világ, hogy ma már egy vásárlás erejéig sem tudják nélkülözni az emberek a kütyüiket.

A válasz 79%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/16Időpont máj. 24. 11:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Rendeltem egy étteremből pénteken kaját, azóta nagyon durva hasmenésem van, bélfertőzést kaptam, mit tudnék tenni, hogy ennek következménye legyen?
Miért lett a rántott hús bundája, dúrva, és kemény?
Milyen sütit kóstoljak meg Amszterdamban? Melyik a legkevésbé durva?
Hol lehet kapni energiaital shot ot már régen nem láttam ezeket. Ùgy vennék eggyet :D cocaine energiaitalt van valahol vagy tudnátok valami durva cuccot egyébként?
Nagyon durva, mitől lett fekete?
Ez szerintetek is durva volt?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések az Élelmiszerboltok rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!