Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Sajton kemény, sötétebb...

Sajton kemény, sötétebb réteg, elég ha levágjuk?

Figyelt kérdés

Elküldtem a férjemet vegyen egy kg nagylyukú sajtot. A boltban viszont csak 3 kg kiszerelés volt, amiből vágnak és mérnek. Már megvolt vágva korábban is, de így is 2 kg volt, s mivel több pénzt nem vitt vett méretett belőle.

Lényeg, ahol korábban már megvolt vágva, ilyen keményebb már már narancssárga réteg volt a sajton. Ez ettől még ehető? Levágtam róla, mondjuk kB a negyed részét le kellett, szóval kvázi a belső részét esszük, nem ami szabadon állt a hűtőben.



2019. júl. 31. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az természetesen ehetö, söt egyes sajtoknál éppen zez az állag a cél (parmezán), szóval nehogy kidobd, sokkal aromásabb, mint a többi része!
2019. júl. 31. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Simán eszem. Lereszelni még jobb is, mint a puha részét.
2019. júl. 31. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!