Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet bajom ha nem sült át...

Lehet bajom ha nem sült át rendesen a fasírt? Húsnál egyértelmű lenne de ez "csak" fasírt?

Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Miért, a fasírt nem hús? De az, csak le van darálva.


Biztosan nem lesz bajod, legalábbis az itteni felhasználók szerint az ember simán elélne akár nyers húson is.

2019. okt. 25. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miből készült az a fasírt?
2019. okt. 25. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Max férges leszel
2019. okt. 25. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen darálthúsból csináltad. Nem véletlenül nincs disznósteak. Olvass utána, miért.
2019. okt. 25. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "csak" fasírt.

Pont, hogy problémásabb ilyen szempontból, mert a darált hús sokkal könnyebben romlik.

2019. okt. 25. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!