Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A jégsalátát előre felszoktam...

A jégsalátát előre felszoktam vagdosni vagy eleve feldaraboltan veszem. Hogyan tároljam, hogy ne fonnyadjon, barnuljon el már másfél nap után?

Figyelt kérdés
Általában szeretem a jégsalit előre felvagdosni hogy később már ne kelljen vele maceráznom, hol és mibe tároljam, hogy legalább 3-4 napig viszonylag friss és ropogós maradjon?

szept. 12. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Nejlon zacskóban, vagy ételesdobozban a hűtő zöldségtároló rekeszében.

3 nap alatt semmi baja nem lesz, még a készen vett aprítottnak sem, pedig azt nem aznap csomagolták.

szept. 12. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
sajnos de, lesz baja. tárold mosás nélkül, mert az nagyon fonnyasztja ha víz kerül bele. a másik ilyen taktika ami elég pazarló, hogy dobozb rétegezed, 3-4 réteg saláta, egy félbehajtott papítörlő, egészen a doboz tetejéig. a dobozban lévő párát és minimális nedvességet felszív és í]y később rohad
szept. 12. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát így nehezen.

Én az egész fejet rakom a hűtőbe egy vászon szatyorban, mindig annyit szedek le és mosok meg amennyi kell, így napokig friss.

szept. 13. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!