Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért lehet a spanyol sóban...

Miért lehet a spanyol sóban dextróz? Azt nem írja, hogy mennyi, de az összetevők nátrium klorid, dextróz, kálium jodid és még valami, hogy ne álljon össze.

Figyelt kérdés

2021. nov. 17. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Dextróz az cukor, de nem tudom minek van a sóban
2021. nov. 18. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Én se, azért kérdezem.
2021. nov. 18. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
Trutyi az már, nem só.
2021. nov. 22. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!