Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A pácsó-ról mi a véleményetek?...

A pácsó-ról mi a véleményetek? avasodás gátlás egészségesség.

Figyelt kérdés
pácsó
2022. máj. 21. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lol
2022. máj. 21. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem az avasodásgátlás a célja, hanem, hogy ne kapj botox mérgezést.
2022. máj. 21. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Az avasodáshoz semmi köze. A pácsó (pác-só) nitritet tartalmaz, és a Clostridium botulinum baktériumot pusztítja el a húsban, és nem kapsz "kolbászmérgezést". Másrészt a húsban a mioglobin nitrózaminná alakulásában segít - ezzel megtartják rózsaszín, vagy piros színüket a húsok. A kolbász nitrit nélkül fekete lesz. Ha vörös, az nem (csak) a paprika színe.


[link]

[link]

2022. máj. 24. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!