Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Érdemes étkezéskor magas és...

Érdemes étkezéskor magas és alacsony glikémiás indexű ételeket keverni?

Figyelt kérdés

Ahhoz, hogy hosszan tartson a jóllakotsság-érzés, de persze energiám is legyen.


Eddig kifejezetten az alacsony GI-s kajákat részesítettem előnyben.



2022. aug. 15. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem. A legjobb lenne ha mindig alacsonyat ennénk.egyébként mindennek változik a gi-je ha mas etelekkel egyutt esszuk
2022. aug. 15. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a glikémiás indextől függ az energia, az a felszívódás "sebességét" határozza meg.
2022. aug. 16. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"A legjobb lenne ha mindig alacsonyat ennénk."

Egészen biztosan nem, hiszen a hasnyálmirigy egyebek mellett azért létezik, hogy a vércukrot kordában tartsa. Ha a legjobb az lenne, ha csak alacsony glikémiásat zabálnánk, akkor a szervezetünk úgy alakult volna ki.

2022. aug. 16. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
dietetikusok is azt javasolják hogy öltöztessük fel kalóriákat, szóval igazából a kevert a legjobb, egyik szélsőségbe sem jó túlzóan átmenni
2022. aug. 16. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!