Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Lidls sima"ocean" tonhalkonz...

A Lidls sima"ocean" tonhalkonzervben lehetséges hogy kis csontok vannak?

Figyelt kérdés
Mert több mint gyanús és nem egyben volt: (((

2025. febr. 12. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én évek óta vagy Rio Mare, vagy a Coop LUXUS tonhalkonzervjét veszem, vagy semmit!
2025. febr. 12. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Hát ha egyszer volt benne akkor lehetséges, nemde?
2025. febr. 12. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Az is ehető, szarrá van főzve.
2025. febr. 12. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Abban van a vitamin! :)
2025. febr. 12. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azok nagyon apró csontok, bajod nem lesz tőle.
2025. febr. 12. 21:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Elég undi
2025. febr. 12. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
9%
Ez van, ha darabos konzerv helyett söpredékkonzervet veszel. A drágábbat kell venni, ami nem aprított. (nem olyan vészes az ára, 700 Ft)
2025. febr. 12. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Az aprított is 600 körül van már.
2025. febr. 12. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Engem nem zavar, ha van benne pár apró csont.
2025. febr. 13. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen szokott benne lenni de általában a hosszú párolasi idő miatt ezek is ehetőek puhák
2025. febr. 13. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Tonhalkonzervből melyiket preferáljátok, és miért?

Olajban vagy sós lében? Miért? Mit csináltok belőle, vagy hogyan fogyasztjátok? Szeretném jobban beépíteni az étrendembe, de annyira nem tudom, hogyan készítsem el? Boltban ezek nincsenek hűtve, ti otthon beteszitek a hűtőbe fogyasztás előtt? Bármilyen javaslatot szívesen veszek!

Kapható olyan tonhalkonzerv ami nem macskakaja állagú(tehát nagyobb tonhaldarabok vagy szép kis szeletek)?

Az agyon dicsért rio mare csalódás volt, úgy nézz ki mint macska kaja ráadásul skipjackből, nem sárgaúszójú tonhalból. Rendes szeletre vagy egybe daraban szeretnék tonhalat enni, konzerv formában. Melyik márkát ajánljátok?

Rio Mare tonhalkonzerv tetejen valami furcsa fehéres anyag van, hogy kinyitottam, mi az?

mindig ilyet eszek, de sose lattam meg hasonlot rajta, elvileg 2025ig jo, es nem volt felnyitva. Amugy nem budos, de mi lehet ez? Ti talalkoztatok mar hasonloval?

Melyik a finomabb?

A tonhalkonzervből a sósléset vagy olajosat szeretitek jobban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!