Melyik a legfinomabb, legropogósabb csemegekukorica konzerv?
Figyelt kérdés
2025. ápr. 17. 20:04
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Nekem a Tesco-s vált be. A többi márkás, sajátmárkás amit próbáltam, mind kemény volt, túlérett, rágós.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:A Penny-s is nagyon jó. Szuperédes, zsenge.
Kapcsolódó kérdések:
A "Hazai" márkájú csemegekukoricát közel 3 órán keresztül főztem, de nem puhult meg, más is tapasztalt hasonlót?
Szerintem takarmány kukorica volt.
Egy darab főtt csemege kukorica hány kcal?
Vacsorára ehetek vagy hanyagoljam?
Csemegekukorica termesztésből meg lehet élni?
Ha igen akkor mekkora föld kell hozzá kb? Illetve gondolkodtam borászaton meg méhészeten de mindenki azt írta az itt feltett kérdésekre hogy nagyon nehéz megélni belőle illetve meg sem éri belekezdeni egyikbe sem. Előre is köszönöm a válaszokat!
Nyár végén lehet még valahol főzni való csemegekukoricát venni?
A tv-ben mindig azt látom, hogy az amerikaiak állandóan főtt kukoricát esznek. Nem gondolnám, hogy náluk egész évben megterem. :D Nálunk lehet kapni valahol egész évben?
Ti hogyan szoktatok befozni a csemege kukoricat telire?
Eloszor csinaljuk, es joljonne par bevalt tipp.. esetleg ha szoktatok valamilyen kulonleges modon izesiteni azt is leirhatjatok :) elore is koszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!