Szombaton főtt gombás sertéspörit megennétek még?
Figyelt kérdés
Az az igazság, én nem merem... Egyszer egy étteremben erdei gombás húst ettem. Egész éjjel beteg voltam,majdnem mentő vitt el..
Konzerv gomba van rajta valószínűleg (Húgom főzte,ők csak olyat használnak). Maximum zöldségbolti csiperke.
máj. 5. 09:01
11/15 anonim 

válasza:

Két nap teljesen normális. Nyilván, ha megfelelően volt hűtve tárolva végig.
Én szoktam rendszeresen, pl. tejszínes gombás tésztát. Nem szokott gond lenni. Ennél hosszabb idő után én sem enném meg. De ez szerintem rövid idő.
12/15 anonim 

válasza:

Hagyjad már a semmin problémázást. Semmi bajod nem lesz a kétnapos gombától, hogyha hűtőben volt végig.
Istenem... Vagy akkor főzz egynapra való adagot, ha ennyire parázol.
13/15 anonim 

válasza:

Megszagolod, elég nyilván való nyomai vannak az étel romlásnak. Ez a két nap még nem veszélyes, föltéve, ha hűtőben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!