Megyek a jó minőségű felvágottak illetve minden ilyen hús-csemege áru érdekelne ami külön tovább készítés nélkül fogyasztható például szeretelve ? De csak az erdekel aminek neve linkje van így a neten megkereshető vagy a boltban beazonosítható.

Érlelt sonkák, pl. prosciutto, prosciutto cotto, serrano.
Eredeti Pick téliszalámi.
De ezekből sem ajánlott sokat enni.

Jó minőségű..Hát,akkor valami olyan terméket kell keresned ami nincs telepakolva több tucat ilyen-olyan adalékanyaggal.És lehetőleg nitrites pácsó sincs benne...Nem lesz könnyű dolgod.Mert a legtöbben bizony van minimum nitrites pácsó.De azért lehet olyan kolbászt, szalámit kapni amelyek mentesek attól is.Például:
"Megyek a jó minőségű felvágottak illetve minden ilyen hús-csemege áru érdekelne ami külön tovább készítés nélkül fogyasztható például szeretelve ? De csak az erdekel aminek neve linkje van így a neten megkereshető vagy a boltban beazonosítható."
Tessék...?

4
Talán így:
-Melyek a jó minőségű felvágottak?Illetve minden olyan hús és csemegeárú érdekelne ami azonnal fogyasztható.Nem igényel semmiféle további hőkezelést.
De csak olyan érdekel ami könnyen beazonosítható.

Ár-érték arányban a lidl, aldi termékei szerintem a legjobbak, magas hústartalmúak, finomak. Még virsliből is van 90% feletti hústartalommal készült és nem aranyáron. A Lidl-nek van a pikok pure termékcsaládja,a mi nagyon jó minőségű:
Illetve én szoktam hentesnél venni füstölt combot, karajt és azt főzöm meg, az igazi sonka :)

Nyilván az ár is meghatározó és a hústartalom.
Olcsó felvágott nyilván gyenge minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!