Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a 2 konzerv...

Mi a különbség a 2 konzerv között? 👇 Ezek ehetőek?

Figyelt kérdés

A tartósítószer ízei között, milyen ízek szerepelhetnek még?

[link]

[link]

2025. jún. 22. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Ezek valami idegen nyelvű oldalak.Talán ukrán meg szlovák nyelven vannak..Úgyhogy passz..Ilyeneket talán nem is lehet kapni a hazai üzletekben.
2025. jún. 22. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

MInd a kettő húskozerv.

Az első lengyel, a második ukrán.

2025. jún. 22. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy meg lehet enni, olyanok, mint nálunk a löncskonzervek.
2025. jún. 22. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Ez az olcsó szardínia ehető és mi a különbség a drága közt?

És valaki evett már ilyen méregdrágákat : Ez csak marketing átverés vagy miért kerül 10x annyiba a luxus , mikor ezt a halat nem is lehet tenyészteni tehát halászva van ugyan onnan a tengerből.

Macska kajáknál mik a különbségek?

Látom, hogy van alutasakos meg konzerv nedves táp de mi a különbség köztük? Melyik jobb macskának, árban nem nézem őket. Meg láttam macska pasztákat is azok ilyen jutalomfalok lennének? PL. ujjadra vagy kiskanálra teszel és megeszi a macsek? Sok oldalon láttam ilyen...

Savanyúság eltevése szempontjából van-e különbség a saláta-, illetve konzerv jellegű uborka fajták között?

Kissé pontosítva: saláta uborkából is lehet jó minőségű savanyúságot készíteni?

Van valami fontos különbség a kutya kaja konzerv és a macskakaja konzerv között? Az én kutyáim nagyon szeretik a macskáknak való konzervet.

Valami rémlik, hogy olvastam, hogy valamiért nem ajánlatos a macskakonzerv a kutyáknak. Tud valaki erről valamit?

Mi a különbség az alutasakos és a konzerv táp között?

Az áron kívül. Azt sejtem, hogy az alutasakos jobb lehet, de miben? Több a tápérték, vagy csak ízletesebb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!