A Konzerv ételek kibirjak alakasban a 30 fokban?
Mindenhol 30 fok van a lakásban, hűtédi lehetőség nincs (a hűtön kívűl persze).
A lencsés virsli, vagy bab vagy tarhonyás konzerv készétel nem romlik meg ilyen hőmérségleten ha sötetítve van a szoba úgye ?
A tapasztalata ezzel kapcsolatban valakinek ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hidd el nekem, hogy ha 50 fokon tartod 20 évig, akkor se fog megromlani. Az íze még rosszabb lesz, mint eleve, de nem romlik meg.
A ráírt dátum nem azt jelenti, hogy az után már romlott, hanem hogy a jó minőséget odáig garantálja a gyártó. De a fémdobozon soha a világ végezetéig nem tud keresztülhatolni semmi mikroszkopikus dolog, ami megromlasztaná az ételt.
Valamikor a régi világban sorkatonák voltak kivezényelve árkot ásni. Egyik nap apám volt a cégtől kiküldve kábelfelügyeletre, nehogy elvágjanak valamit. A katonáknak ebédre a konzerveket ott hurcolták napokig egy teherautóban, amiben biztos volt vagy 60 fok. Mikor zöldborsófőzelék volt, amit sokan nem szerettek és otthagytak, apám elhozta a dobozzal együtt 100 fokra forralt (bontatlan) konzerveket, vagy 6-ot. Úgy egy év múlva előkerültek valahonnan, felbontottuk, és megettük. És nem haltunk meg.
További kérdések:
Vagy melyek a boltokban kapható minőségi sajtok?
Hány pogácsa van egy csomagban?
Mindkettő multiban kapható illetve nem multi e a penny Spar lidli stb. Ezekre gondolok
Azon kívül hogy a nosztalgia jobban ívelt és 55 forinttal drágább. Tegnap kíváncsiságból vettem mindkettőt, de hogy ízben semmi különbséget nem éreztem. Ez is nagy scam meg parasztvakítás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!