Előrecsomagolt madársaláta ma járt le, holnap, ha nem szagos/nyálkás, még megehetem?
Figyelt kérdés
Pénteken vettem, nem csekkoltam a lejárati dátumot, nem gondoltam, hogy ilyen hamar lejár. Holnapi ebédhez kéne, de nem tudom, meg merjem-e enni?júl. 5. 22:08
2/8 anonim 

válasza:

Mindenképpen, ha még jónak tűnik. Általában a szavatosság nem jelenti azt hogy másnap már mérgező
3/8 anonim 

válasza:

Ha tisztában vagy azzal, hogy milyen jelekre kell figyelni, miért foglalkozol a félig-meddig hasraütésszerűen kitalált lejárati időre? Addig jó, amíg jó, és egy értelmes felnőtt ember nagy valószínűséggel el bírja ezt dönteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 100% biztos, hogy jól tudom-e majd megítélni.
Jó illata legyen és ne legyen nyálkás, igaz?
Amúgy nem vagyok felnőtt, főzögetni is most kezdtem, csak nyári szünet van és napközben egyedül vagyok.
júl. 6. 04:36
5/8 anonim 

válasza:

Persze hogy meg.ha nem látsz rajta semmi elváltozást edd meg nyugodtan.
6/8 anonim 

válasza:

Egész nyugodtan. Nagyon koria datumot irnak a csomagolt salatakra. Ha mosatlan es jol van tarolva, annal napokkal tovabb is siman lehet enni.
Ha lesznek is benne picit barnás részek azt simán csak kiveszed es a tobbi eheto.
Ízre ne legyen se savanyu se keseru (ez minden zöld levelesre igaz)
7/8 anonim 

válasza:

Pontosan ugyanúgy kell eljárnod, mintha a lejárati dátumnak 2025. 07. 09. lenne ráírva. Semmivel nem különb az eljárás. Ha ez a dátum van ráírva és ma felbontva nem érzed frissnek, más a szaga, állaga, akkor elfogyasztod, mert az van ráírva, hogy jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!