Mi a véleményetek a Házias Ízek konzerves termékeiről ?

válasza:Pacal csülök hússal.
Pásztor tarhonya.

válasza:Nem rossz Déva jó nem ilyen.
Pacal max ami ehető.

válasza:

válasza:Tele van mindenféle szeméttel, adalékokkal:
stabilizátorok: trifoszfátok, difoszfátok, sűrítő anyag: E407a=Carrageen
tartósítószer: nátrium-nitrit

válasza:

válasza:

válasza:4
Nem mindegyik van teleszórva ezekkel az adalékanyagokkal. A chilis babjukban például semmi ilyesmi nincs.
(Mellesleg ha te veszel egy tetszőleges szalámit, kolbászt, szalonnát, füstölt csülköt a boltban, akkor abban szinte biztos, hogy van nátrium-nitrit. Így azokban a készételkonzervekben amikben van mondjuk kolbász; azokban nátrium-nitrit is.)

válasza:Leginkább a Chilis babot szoktam venni..Abból a 800 grammos adag 1200 forint körül kapható. Ez a készételkonzervek között egész jó ár.És annyival már nagyjából jól lehet lakni.

válasza:".És annyival már nagyjából jól lehet lakni."
Annyival két ember jóllakik. Az gyakorlatilag a duplája egy éttermi adagnak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ki mit fogyasztott és mit tapasztalt?
pl. lemosók, tonikok, arckrémek, szérumok, stb..
Én már regisztráltam és most kezdtem el használni az első terméket.Gondolkodom rajta,hogy megpróbálkoznék a hálózatépítéssel is.Olyanok válaszát várom,akiknek már van tapasztalata a céggel!
Érdemes innen rendelni? Tényleg sz van a termékekben, amit hirdetnek? Tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!