Létezik konzerv méz?

válasza:Szerintem nem.
A rendes, igazi méznek olyan tulajdonságai vannak, hogy felesleges konzerv dobozba rakni.

válasza:Ennek mi értelme lenne?
A méz meg se tud romlani, minek konzervdobozba zárni?
6-os!
Akkor részltesebben leírom neked, ami al mások számára egyértelmű.
Olyan mézet keresek, ami fém konzervdobozban van, nem lecsavarható tetővel, hanem konzervnyitóval nyitható csomagolásban.

válasza:Talpas,duplex tasakosat láttam már, ragasztott fóliás dobozosat is.
De konzervről sosem hallottam. Biztos nem éri meg így csomagolni.

válasza:Mézet nem tesznek fém dobozba, teljesen értelmetlen dolgo lenne, mert attól romlik a minösége, minden pozitív összetevöje elbomlik, marad a cukor.
Másrészt a méz évtizedekig eláll, ezért egyetlen normális embernek sme jut eszébe külön konzervdobozba tenni.

válasza:"Az üveg könnyen eltörik."
Ha fogyatékos vagy és mindent ledobálsz 1,5 méter magasról, akkor talán. Én 20+ évnyi főzés alatt egyet sem törtem el - hogy lehet ez? A mézet ráadásul kifejezetten vastag üvegekbe szokták tenni.
"A műanyagból meg ki tudja mi oldódik bele."
Szintén ostobaság. Nem neked kell a fotelből teorizálnod arról, hogy mi oldódik ki a csomagolásból, azt már előtted releváns szakértelemmel rendelkezők megtették és jóváhagyták.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ami se nem büdös, se nem borzasztó ízű. Ha igen, melyik márka? (Én még nem találkoztam vele az utóbbi években. Régebben a Szegedi Paprika gyártott tűrhetőeket, most már ők is kutyaeledelt adnak el melegszendvicskrémnek, mint a csehek, Hamé/Globus.)
Gondolok itt kész ételre akár zöldségre és gyümölcsre egyaránt. Próbáltam ilyet keresni, de nem találtam. Régen voltak ilyen helyek most nem találtam.
Rendszeresen eszem hüvelyeseket (napi szinten), mert full egészséges és finom, de nincs időm megfőzni. (férfiember) Viszont mivel rendszeresen és sokat eszem, nincs kedvem a fém-konzervdobozokból esetlegesen kioldódó nehézfémeket összegyűjteni magamban, ezért...
Vagy olyan, amit biztonságosan és hatékonyan lehet ezekben felmelegíteni és úgy használni? 17/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!