11/28 anonim 

válasza:

válasza:Szeretem hát.
Igaz, laktózérzékeny vagyok és még az átlagosnál is többet fingok tőle (és az "átlagos" az én esetemben rengeteget jelent :p), de imádom.
A tejet is, meg fingani is :)
12/28 anonim 

válasza:

válasza:A laktózmentest, az nem fosat meg. De csak úgy simán nem szoktam meginni, kakaóban már oké.
13/28 anonim 

válasza:

válasza:Igen! Gyerekkoromban még egy családtól vettük, akik teheneket tartottak, manapság már csak a boltit vesszük. Meg sem tudnék lenni nélküle.
14/28 anonim 

válasza:

válasza:Igen, de csak hidegen. Mikor terhes voltam, nyári kánikulában napi egy liter lecsúszott, jó hidegen. A kakaót egyébként még jobban szeretem, mostanában inkább azt iszom, azt is kizárólag hidegen, napi egy, néha két bögrével.
16/28 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Nem szeretem se magában, se kávéban, mert nagyon kiérzem abban is a tej ízt. Zabtejet szoktam venni kávéhoz, azzal szeretem.
17/28 L.. István 

válasza:

válasza:Nem. Csak feldolgozottan. Tejföl, túró, sajt stb.
18/28 Enola8 

válasza:

válasza:Igen, de alapvetően nem iszok sokat belőle.
A kv-ba kerül, meg amikor megkívánom pl a kakaót vagy fahéjas meleg tejet.
19/28 anonim válasza:
Szeretem. Tejtermékeket is szívesen fogyasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!