Coop uzleteken kivul ki teheti meg, hogy 3 napja lejart termeket kint hagy a polcon?
Figyelt kérdés
Talalkoztatok mar mashol ilyennel?tegnapelőtt 19:58
1/13 anonim 

válasza:

válasza:A coop üzletek sem tehetik meg - csak senki nem szól emiatt
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Az Aro tej miatt kérdezed, amit egy analfabéta tett ki facebookra?
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Járok coopba, de még nem találtam ilyet. De ha pl egy keksz vagy sajt jár le 3 napja, még két hét múlva is nyugodtan ehető. Csak illik a le értékelt áru cédulát rárakni.
4/13 A kérdező kommentje:
Turo rudi volt, engem nem zavar, ameddig eheto, de mas helyeken ezert szep kis birsag jarna.
tegnapelőtt 21:00
5/13 anonim 

válasza:

válasza:A Tesco rendszeresen csinálja ezt, nem egyszer futottunk már bele. Akár tofu, akár mikrós készétel, Pöttyös termékek, hús... van ott minden.
6/13 anonim 

válasza:

válasza:"de mas helyeken ezert szep kis birsag jarna"
A Coopban is az jár. Mert mit gondoltál?
7/13 anonim 

válasza:

válasza:#3: Tudtommal lejárt terméket még leértékelve sem szabad eladni.
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Auchan.Tescobsn is előfordulhat.
Sok a termék és kontrollálni kell erre nincs kapacitás mindig
10/13 anonim 

válasza:

válasza:Nálunk is van egy Coop, oda is szoktam járni. Nem láttam még ilyet. Persze, nyilván nem nézek végig mindent :) Sőt, van külön rész a közeli lejáratú termékeknek, azok vannak akciósan mindig.
Egyébként ilyen bárhol előfordulhat. Én pl. a Sparban találtam már lejárt terméket. Ettől még nem gondolom, hogy direkt csinálták, és továbbra is ott szeretek legjobban vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!