Miért maradt meg a TV-paprika elnevezés?

válasza:És ez a növény fajta neve, pont mint a kovászolni való uborka, vagy a szilva ami lekvárba jó.
A sajt nem növény, annak általában a tájegység a vagy a felhasznált anyagok vagy eljárás után származik a neve, mint a bornak.

válasza:A főzni való krumplit is kisütheted olajban, csak jó sz@r lesz, kásás, meg szét fog esni.
A takarmány kukoricát is meg lehet főzni, az is pocsék.
A TV paprikát is rákarikázhatod a májkrémes kenyérre, de nem lesz olyan harsogóan ropogós mint a salátának való.

válasza:De szerinted a táblán lévő hely miatt létezik rövidítés? :D
Ide írhatsz bármennyi karaktert, mégis a rövid "OK"-t és "Pl."-t választod, pedig lenne hely kiírni is. :)

válasza:"Az én rövidítéseimre hivatkozni pedig nevetséges, nem általában ezekkel van bajom."
De akkor szerinted így kéne működnie a világnak, vagy mi? Ami SZERINTED problémás rövidítés, azt ne használjuk, ami pedig SZERINTED jó rövidítés, azt használjuk? :D Nem így működik.

válasza:Mivel az emberek 99 %-a szereti a rövidítéseket, tudja, mit jelentenek, ezért senkit nem érdekel, hogy SZERINTED fölösleges.
Egyébként nem ártana végiggondolni a mindennapjaidat, hogy hány rövidítést használsz, aminek semmivel sincs több értelme, mint ennek.

válasza:

válasza:További kérdések:
Film/sorozatnézés közben mindig is szerettem nassolni kicsit, ezt azt enni pár falatot, például kréker vagy nápolyi, egy kis joghurt stb. Ki mit eszik "csak úgy", akiknek így oda kell figyelniük erre?
Sokkal egészségesebb, és csak minimálisan drágább. A másik, hogy miért nem árulják több helyen? A legtöbb multinál nem is lehet kapni, csak napraforgó olajat, meg oliva olajat méregdrágán. A kettő között semmi nincs árban, sem egészségességben. Nyilván tudom hogy...
(Applikációban)
Spar, Lidl, Aldi, Prima jöhet szóba.
Olyan kis zsákosat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!