Mi a különbség a Chili con carne és a Mexikói chilis bab Knorr porok között?
Figyelt kérdés
máj. 6. 13:04
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem sok minden, az egyikbe paradicsomot és babot teszel, a másikba kukoricát is és paradicsomot nem. De ha fordítva csinálnád is jó lenne szerintem, ettem már többször mindkettőt.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Sosem értettem ezeket a porokat, azon kívül hogy tele vannak mérgező izfokozokkal meg tartósítószarokkal, még ugyanúgy meg kell hozzá venni az alapanyagokat, ha már vásárolsz, akkor vedd meg szépen a fűszereket is hozzá és ne mérgezd magad és családod ilyenekkel.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:#2: Szinte SEMMILYEN élelmiszert nem tudsz már venni sehol, ami ne tartalmazna mindenféle kemikáliákat, mikroműanyagokat meg a jóég tudja miket, mehetsz akármilyen bioboltba. Még az anyatejből is kimutatható az évtizedekkel ezelőtt betiltott DDT! Szóval én pont nem aggódom miatta, hogy valami kaja-alap fog kinyírni.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:#3 jó, te cigizzél is nyugodtan, úgyis szennyezett a levegő is.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:3-as: ha veszel nyers alapanyagokat, meg füszereket, ugyanannyi munkád van vele, mint a porokkal. Csak a porokban van egy csomó káros anyag, amire semmi szükség.
A gondolkodásod nagyon primitív, ilyen alapon akár DDT-t is ehetnél, ha szerinted úgyis mindegy!
6/9 anonim 

válasza:

válasza:#4: A cigi nem élelmiszer és már régen leszoktam, csuhaj! :-)
7/9 SimánSimon 

válasza:

válasza:Sokan bedőlnek a marketingnek, de a Chili con carne és a mexikói chilis bab Knorr porok között érdemi különbség alig akad, hiszen mindkettő alapja a só meg a kukoricakeményítő. A mexikói változatba talán dobtak egy leheletnyi oregánót vagy több római köményt a vadnyugati hangulat kedvéért, de a Chili con carne elvileg húsosabb és szaftosabb végeredményt ígér az összetevők arányaival. Valójában csak a csomagolás színe és a név más, mert mindkét tasak ugyanazt az ipari, középszerű ízvilágot képviseli, amit egy tisztességes szakács friss fűszerekkel pillanatok alatt lekörözne. Ne hagyd, hogy a hangzatos nevek megvezessenek, mert mindkettő csak egy kényelmi illúzió a konyhában!
8/9 anonim 

válasza:

válasza:#2
Amúgy ezekben pl pont nincsenek hajmeresztő összetevők.
Én pl szoktam bele rakni ilyen knorr port ÉS mellé sima fűszereket is. :D
9/9 anonim 

válasza:

válasza:a legvadabb élményem volt a koliban, amikor a szobatársam Knorr Fix porral főzte a paprikás krumplit. Annál már nincs lejjebb. Anyukám sem hitte el, amíg nem látta a boltban a tasakot. Minden hozzávalót meg kell venni, elő kell készíteni, talán a hagymavágást lehet megúszni ezekkel a porokkal, de az sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Mi a különbség Mexikói és a magyar területvesztés között ?
Ugye Trianon nálunk nagy tragédia. De Mexikónak is volt egy hasonló esete. Ugye amikor elvesztette Texast, Kaliforniát stb. De náluk ez nem akkora nagy nemzet tragédia. Miért ?
Mi a különbség a fajitas és a burrito között? 🤔
Minden valaszt nagyon köszönök! 😊
Mi a különbség a Török és a Mexikói ételek közt?
Én mind kettőt ki próbáltam és csípős volt az ízük. Ti ki próbáltátok ???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!