Csak szerintem lehet kihozni 2 ezer ft/ napbol simán a kaját?
Titok:
- Nem a sparba vagy a coopba kell vasarolni, hanem a Lidlbe.
-folyamatosan nezni az akciokat es amikor nagy akcio van valamiből betárazni rendesen belőle , ha olyan amit alapbol vennél sokat a közeljövőben.
-Uditobol ha veszel nem veszegetni a kis 200ml vackokat , hanem 2 literes kiszerelesbe kell venni.
-Mindenbol az egysegarat kell nezni
-Főzni kell nagy adagokat es nem keszkajat es peksutiket venni.
Ennyi a titka, havi 60 ezerbol
megvagyok kb. Bárki megtudná ezt és nem éhezek minden nap pont annyit eszek amennyi kalóriára szükségem van.

válasza:

válasza:

válasza:Egymagad kijössz belőle de egy pár vagy egy család biztosan nem.
Baromság ez a kérdés is.

válasza:

válasza:

válasza:Hát én nem vagyok hajlandó elautókázni 5 különböző helyre mert egyikben olcsóbb a krumpli, a másikban a tusfürdő stb
Mindent megveszek egy helyen.
Kíváncsi vagyok mit eszel, iszol havi 60.000ből... baromfipárizsit, tojás nélküli tésztát, delma margarint meg Dennis colat? Jobbakat nemigen

válasza:Ha az a kérdésed, hogy napi 2 ezerből el lehet-e kerülni az éhen halást, akkor természetesen igen...
De én pl viszonylag jól keresek, ezért nem szoktam nézni a termékek árát. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nap lazacot és steak-et eszem, de az pl baromira hidegen hagy, hogy melyik rizs olcsóbb 20 forinttal a másiknál.
Szerintem a cél az, hogy az ember tudatosan és reálisan költsön, de ne kelljen akciókat nézegetnie és 10-20 forintokat mérlegelni.

válasza:

válasza:6
A Coopban elfogadják a Szép kártyát. Ott lehet vele élelmiszert venni.
Kapcsolódó kérdések:
Egészen idáig izgatott voltam, most viszont beütött a félsz. Félek, hogy baj lesz a szállással, félek, hogy törlik a gépem, félek, hogy nagyon rosszul fogom érezni magam egyedül... nincs senkihez szóljak, senkivel nevessek. 😦 Csak leszek az utcákban, mint egy hülye....
Szóval ez a lány az egyik legjobb barátnőjéről(legyen a legjobb barátnője Anna) terjeszt olyan dolgokat, hogy egy buliban Anna barátja rámozdult. Egy osztályon belül mesélte el a lányoknak, kivéve Annának. Tudom, hogy sok fiú nem olyan hűséges, de én ezt a fiút 10...
Ismeretes az a kijelentés, hogy: "Biztosan nem volt gyerekszobája XY-nak". XY én vagyok.., egy nagyon egyszerű, vidéki családból, ahol nulla élmény & ezáltal nulla kreativitás-kibontakozódás volt. Sajnos a teljes családi környezet nagyon mogorva, zárkózott életet...
Ügyfélszolgálaton dolgozom, naponta átlag 20 hívás van és 20 email. Egy hívás hossza átlag 10 perc, utómunkája 5-10 perc. Egy email megírásának a hossza kb. 5-10 perc és az utómunkája is ennyi. Gyakorlatilag a szüneteket leszámítva vagy a telefonban beszélek,...
elnézve a videóit mind ha ő lenne a pszihopata vagy azért ilyen jól tudja megmondani mert ő nárciztikus?
Igen, ez vagyok én! :D De komolyan, nem igazán tudom mi az oka, de engem mindenki utál, levegőnek néz, vagy ha egyik sem, mert nem adtam rá okot, akkor csak szabadulnának tőlem. Emiatt az időm nagyrészében egyedül vagyok és kikészülök tőle, kénytelen vagyok magamhoz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!