Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Csak szerintem lehet kihozni...

Csak szerintem lehet kihozni 2 ezer ft/ napbol simán a kaját?

Figyelt kérdés

Titok:

- Nem a sparba vagy a coopba kell vasarolni, hanem a Lidlbe.

-folyamatosan nezni az akciokat es amikor nagy akcio van valamiből betárazni rendesen belőle , ha olyan amit alapbol vennél sokat a közeljövőben.

-Uditobol ha veszel nem veszegetni a kis 200ml vackokat , hanem 2 literes kiszerelesbe kell venni.

-Mindenbol az egysegarat kell nezni

-Főzni kell nagy adagokat es nem keszkajat es peksutiket venni.

Ennyi a titka, havi 60 ezerbol

megvagyok kb. Bárki megtudná ezt és nem éhezek minden nap pont annyit eszek amennyi kalóriára szükségem van.

júl. 5. 14:17
A kérdező szavazást indított:
igazad van
nem lehet kijönni ennyiből
34 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
67%
Látom, hogy a betűkön spórolsz, de a szóközöket néha pazarlod.
júl. 5. 14:24
 2/31 anonim ***** válasza:
65%
Te élet művésze, te, és mégis a Gyakorin vársz önmegerősítést.
júl. 5. 14:28
 3/31 anonim ***** válasza:
36%

Egymagad kijössz belőle de egy pár vagy egy család biztosan nem.

Baromság ez a kérdés is.

júl. 5. 14:35
 4/31 anonim ***** válasza:
72%
Én meg keresek elég pénzt hogy ne kelljen fillérbszóskodni és ha valamit megkívánom megveszem, nem nézem az árat. Amennyi időt beleölsz a spórolgatásba meg az akciók figyelésébe, azt belerakhatnád valamibe amitől fejlődsz. Nyilván vannak élethelyzetek amikor meg kell húzni a nadrágszíjat de ne ez legyen az alap…
júl. 5. 14:35
 5/31 anonim válasza:
64%
Igazad van, de nem lehet kijönni ennyiből
júl. 5. 14:41
 6/31 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a maximális SZÉP kártya juttatás egy hétig elég. Bár ezt csak étteremben lehet felhasználni.
júl. 5. 14:47
 7/31 anonim ***** válasza:
81%

Hát én nem vagyok hajlandó elautókázni 5 különböző helyre mert egyikben olcsóbb a krumpli, a másikban a tusfürdő stb

Mindent megveszek egy helyen.

Kíváncsi vagyok mit eszel, iszol havi 60.000ből... baromfipárizsit, tojás nélküli tésztát, delma margarint meg Dennis colat? Jobbakat nemigen

júl. 5. 14:47
 8/31 anonim ***** válasza:
79%

Ha az a kérdésed, hogy napi 2 ezerből el lehet-e kerülni az éhen halást, akkor természetesen igen...

De én pl viszonylag jól keresek, ezért nem szoktam nézni a termékek árát. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nap lazacot és steak-et eszem, de az pl baromira hidegen hagy, hogy melyik rizs olcsóbb 20 forinttal a másiknál.

Szerintem a cél az, hogy az ember tudatosan és reálisan költsön, de ne kelljen akciókat nézegetnie és 10-20 forintokat mérlegelni.

júl. 5. 14:51
 9/31 anonim ***** válasza:
82%
A logikáddal az a fö hiba, hogy ha utazgatsz valami kedvzöbb áru termék után, akkor legalább is az idödet pazarlod, de sok esetben még több pénzbe is kerül
júl. 5. 16:19
 10/31 anonim ***** válasza:
44%

6

A Coopban elfogadják a Szép kártyát. Ott lehet vele élelmiszert venni.

júl. 5. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Holnap hajnalban indulok 3 napra "kirándulni/környezetváltozás" teljesen egyedül. Szerintetek mennyire leszek magányos?! NE MENJEK?

Egészen idáig izgatott voltam, most viszont beütött a félsz. Félek, hogy baj lesz a szállással, félek, hogy törlik a gépem, félek, hogy nagyon rosszul fogom érezni magam egyedül... nincs senkihez szóljak, senkivel nevessek. 😦 Csak leszek az utcákban, mint egy hülye....

Mi a véleményetek az ilyen lányról? Szerintetek szólnom kéne vagy majd ők lerendezik?

Szóval ez a lány az egyik legjobb barátnőjéről(legyen a legjobb barátnője Anna) terjeszt olyan dolgokat, hogy egy buliban Anna barátja rámozdult. Egy osztályon belül mesélte el a lányoknak, kivéve Annának. Tudom, hogy sok fiú nem olyan hűséges, de én ezt a fiút 10...

Ki hogyan találta meg az "Ikigai"-ját/küldetését/"életcélját"/azt, amiért érdemes felkelnie, amivel szerinte érdemes töltenie az időt?

Ismeretes az a kijelentés, hogy: "Biztosan nem volt gyerekszobája XY-nak". XY én vagyok.., egy nagyon egyszerű, vidéki családból, ahol nulla élmény & ezáltal nulla kreativitás-kibontakozódás volt. Sajnos a teljes családi környezet nagyon mogorva, zárkózott életet...

Bosszant, hogy a barátom leszólja a munkám, szerinte semmiség. Szerintem nem kevés, kinek van igaza? Hogy kezeljem?

Ügyfélszolgálaton dolgozom, naponta átlag 20 hívás van és 20 email. Egy hívás hossza átlag 10 perc, utómunkája 5-10 perc. Egy email megírásának a hossza kb. 5-10 perc és az utómunkája is ennyi. Gyakorlatilag a szüneteket leszámítva vagy a telefonban beszélek,...

Szerintek ő egy báránybőrbe bújt farkas?

elnézve a videóit mind ha ő lenne a pszihopata vagy azért ilyen jól tudja megmondani mert ő nárciztikus?

Mi lehet az oka, ha valakit mindenki levegőnek néz, vagy szabadulnának tőle?

Igen, ez vagyok én! :D De komolyan, nem igazán tudom mi az oka, de engem mindenki utál, levegőnek néz, vagy ha egyik sem, mert nem adtam rá okot, akkor csak szabadulnának tőlem. Emiatt az időm nagyrészében egyedül vagyok és kikészülök tőle, kénytelen vagyok magamhoz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!