Melyik kechup majonéz mustár jó?
Ketchup: Felix
Mustár: Globus
Majonéz: Univer

válasza:Majonéz nekünk a Heinz, ketchup mindegy,mert az összes"gagyi" sajátmárkásat a Globus vagy az Univer gyártja. A Tescosat a Félix egyébként 1es:)
Mustár is mindegy,csak üveges legyen. Valamiért jobb.

válasza:Ketchup: Heinz
Majonéz: Hellmann's
Mustár: Szlovákiában kapható ez a fajta, szerintem világbajnok

válasza:

válasza:Ez attól függ, hogy kinek milyen az egyéni ízlése, milyen szempontokat tart fontosnak, melyik "szimpatikus" neki.
Én személy szerint kifejezetten kedvelem, és gyakran használom az ilyen ízesítő szószokat, így sokat kísérleteztem már ezen a téren, és személy szerint arra jutottam, hogy az általam kipróbált termékek közül majonéz terén az Aldis tökéletesen megfelel, ismertebbek közül meg az Univer. Sem a Heinz, sem a Hellman's nem jön be, illetve más láncok saját márkásai sem ütik meg a minőséget, vagy a megfelelő ár/érték arányt.
Klasszikus ketchupot már több mint másfél évtizede nem vettem és nem is fogyasztottam, mert egészségtelen, agyoncukrozott, gyenge minőségű, összességében egészségtelen sz*r. A ketchup ugyebár gyakorlatilag paradicsomlekvár, ennyi pluszban bevitt cukor és mesterséges adalék pedig számomra felesleges ártalom lenne, így a klasszikus ketchupot kifejezetten kerülöm. Helyette BBQ szószt, és "Cocktail szósz" néven futó kenceficéket használok, kizárólag a Spar sajátmárkás kínálatából, ami az általam tapasztalt legjobb minőséget képviseli ebből a szegmensből.
Mustárból szintén a "semelyikre" szavazok személy szerint, de ha mégis muszáj valamit ajánlani, ami a legjobbnak tekinthető, akkor én is a Globust mondom :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És ha igen hogy?
A repceolajból készült majonéz vagy a napraforgóolajból készült?
Sajnos vettem egy ilyet, és nagyon nem ízlik, pedig abszolút nem vagyok válogatós. Márkás majonéz.
Hallottam róla, de igazából nem igazán foglalkoztam vele. Barátnőm megkért hogy vegyek neki, lehet kapni Ldli-ben és mindenhol. Bejártam az egész várost, voltam minden üzletbe amit megláttam mindenhol megkérdeztem, és mindenhol úgy néztek rám, mintha kínai nyelven...
A majomézes krumpli kicsikét savanyúnak tűnt, de nem volt annyira nagyon érezhető, csak enyhén. Nem is gyanakodtam semmire, azt hittem csak az alma miatt van ez a furább íz. Aztán most utólag láttam csak, hogy a barátnőm lejárt majomézből csinálta... Nem tudom hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!