A mirelit ételeknek mennyi az ideális hőmérséklet tartománya?

válasza:

válasza:

válasza:3
Kösz a jó tanácsot, nekem -16 fokon jól elvan minden a fagyasztó szekrényben.
Nem fogom feleslegesen feljebb állítani a fagyasztást csak azért, mert a Kiskegyed meg a Marie-Claire nethuszarai azt mondják.

válasza:ma 17:09
pedig hallgathatnál az okosabbra, a -18 fok a legbiztonságosabb... az meg hogy 5-8%-kal úgy többet fogyaszt...ezen elven télen lámpát se kapcsoljunk 16 óra utan majd rakunk tűzet a szobában:D

válasza:#4 erre hivatalos előírások vannak(nem véletlenül), és nem teljesen egységes az egyes élelmiszercsoportok esetén, ahogy abban az esetben sem, ha nem hosszútávú tárolásról van szó, hanem pár hetesről.
Általánosságban -18 °C vagy hidegebb az előírás a legtöbb élelmiszer esetén hosszútávú tárolásra.

válasza:

válasza:"Élelmiszerbiztonsági szempontból érdemes betartani néhány alapelvet:
A fagyasztó hőmérséklete mindig legyen –18 °C vagy alacsonyabb."

válasza:9
Tökéletesen elég a -16 Celsius.
Vita lezárva.

válasza:Off
A -18 foknál alacsonyabb a -19,-20, stb
Kapcsolódó kérdések:
10 fok körül viszont előfordul hogy hosszabb indítózás után indul be. Olyan mintha nem mindig dúsítana. Jel hiány?
Nem K-s processzorokról van szó, nem tuningolnám őket. Egy MicroATX-házba kerül a konfig, 2 db 12 cm-es ventilátor fogja biztosítani a szellőzést, egy Deepcool GAMMAXX 200T hűti majd a processzort. Tudom, hogy a VRM-en nincs hűtés ezeken a lapokon, ez lehet a gyenge...
Általában 35,4 - 35,8 között van. Ez nem túl alacsony? Télen és nyáron is. 23 éves vagyok.
Kültéren, napon, esőben, hóban lehet tárolni? Poroltókra írt hőmérsékleti tartomány alapján elvileg igen. Gyárakban hogy csinálják az ilyet?
Egy tartomány átlaghőmérségletét, ami x távolságra van? és a körülötte lévő tartomány hőmérséklete nem befolyásolja?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!