Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Találós kérdés tapasztalt...

Találós kérdés tapasztalt anyukáknak: Mi az? Mosogatószivacs borotvahabbal és baromi drága? 🙂 Aki helyes választ ír, küldök neki egy pacsit.

Figyelt kérdés

Reklámok nyomtatják, némely gyerekek megvesznek érte.

Amúgy tartalmilag egy nagy semmi.

A jogi problémák elkerülése érdekében lehet "ráutalással" küldeni. Aki érti az úgyis érti.

Amúgy meg épp egy reklám inspirált erre mert elképesztő hogy még egyáltalán létezik......

aug. 30. 19:39
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
/reklámok nyomatják/ Kíváncsi vagyok mennyire elfogadott még mindig...
aug. 30. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
oreo
aug. 30. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Kinder tejszelet
aug. 30. 20:13
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
He?!
aug. 30. 21:16
 5/17 A kérdező kommentje:

👍👋 bizony, kinder! Szerintem nem is kell magyarázni. És bár tíz-tizenöt évvel ezelőtt nagy misztikum lehetett, manapság egy tapasztalt nő azonnal átlátja az összetevőket meg az egész termék szemfényvesztés jellegét.

Plusz nem eteti meg a gyerekével. ( lehet hasonlítani a purhabhoz is )

aug. 30. 21:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Sorry Kinder de botrány hogy még ez létezik.
aug. 30. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem. Azt hiszed, más termék jobb? Monopoly dokufilmet nem láttad, ha jól sejtem. Pedig illő lenne legalább azt megnézni. Sokat tanulhatnál belőle.
aug. 30. 21:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
És ez szaporodik...
aug. 30. 21:48
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
hát amúgy akármilyen sz*r is meg tartalmileg nulla, van egy olyan jól kiépített régi marketingjük, meg egy olyan vagyonuk a sok-sok év alatt hogy ebből világi luxusban él még jópár évtizedig a család meg a rokonség aki birtokolja. gyerek mindig lesz, félni nem kell tőle hogy nem tudják eladni a termékeiket, örülnék én ha csak 1% részesedésem is lehetne ebből a cégből
aug. 30. 21:53
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, miért nem lehet kiírni, hogy Kinder tejszelet. Nem fognak letiltani és hidd el, a Kinder sem figyeli a gyakorit és küldi rád az ügyvédeit, mert neked rossz véleményed van egy termékükről.

Amúgy mi baja is lesz a gyerekednek, ha mondjuk heti egyszer eszik egyet?

Továbbá te akkor ugye csak a saját kertedben termelt zöldséget, gyümölcsöt, bio húst (de az igazi az lenne, ha disznót, csirkét vágnál), saját sütésű pékárut (természetesen tk lisztből) adsz neki? Különben az a rossz hírem van, hogy te is agyon tömöd mindenféle feldolgozott, vegyszer- és/vagy hormonkezelt élelmiszerrel. Igen, akkor is, ha a piacon veszed a túlárazott Tesco almát.

aug. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a helyes fellépés a boltokban árukat "lefoglaló" alakok ellen?

volt már hasonló esetem, de a mostani is megütött kicsit, mentem a Pennybe többek közt az akciós sörért. mire odaértem két tálcával maradt belőle, egyikből hiányzott pár darab, másik hiánytalan volt. láttam ahogy egy öregedő anyuka a felnőtt fiával épp körülállja és...

Egy élelmiszer (tejföl) nettó tömege nem az amit meg lehet enni belőle? Ez helyes vagy valótlan a feltüntetett tömege?

Vettem a képen látható frissfölt amire nettó 345g van írva. Kimérve 330g tejföl van benne és ha dobozostól teszem a mérlegre akkor mutatja a megjelölt tömeget.

A "karaláb" hogy helyes? Karaláb vagy karalábé?

Több helyen is látom kiírva mind a két féleképpen, rá szeretnék jönni, hogy hogy helyes és, hogy miért alakult ki ez a két fajta megnevezési mód.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!