Találós kérdés tapasztalt anyukáknak: Mi az? Mosogatószivacs borotvahabbal és baromi drága? 🙂 Aki helyes választ ír, küldök neki egy pacsit.
Reklámok nyomtatják, némely gyerekek megvesznek érte.
Amúgy tartalmilag egy nagy semmi.
A jogi problémák elkerülése érdekében lehet "ráutalással" küldeni. Aki érti az úgyis érti.
Amúgy meg épp egy reklám inspirált erre mert elképesztő hogy még egyáltalán létezik......
👍👋 bizony, kinder! Szerintem nem is kell magyarázni. És bár tíz-tizenöt évvel ezelőtt nagy misztikum lehetett, manapság egy tapasztalt nő azonnal átlátja az összetevőket meg az egész termék szemfényvesztés jellegét.
Plusz nem eteti meg a gyerekével. ( lehet hasonlítani a purhabhoz is )

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudom, miért nem lehet kiírni, hogy Kinder tejszelet. Nem fognak letiltani és hidd el, a Kinder sem figyeli a gyakorit és küldi rád az ügyvédeit, mert neked rossz véleményed van egy termékükről.
Amúgy mi baja is lesz a gyerekednek, ha mondjuk heti egyszer eszik egyet?
Továbbá te akkor ugye csak a saját kertedben termelt zöldséget, gyümölcsöt, bio húst (de az igazi az lenne, ha disznót, csirkét vágnál), saját sütésű pékárut (természetesen tk lisztből) adsz neki? Különben az a rossz hírem van, hogy te is agyon tömöd mindenféle feldolgozott, vegyszer- és/vagy hormonkezelt élelmiszerrel. Igen, akkor is, ha a piacon veszed a túlárazott Tesco almát.
Kapcsolódó kérdések:
volt már hasonló esetem, de a mostani is megütött kicsit, mentem a Pennybe többek közt az akciós sörért. mire odaértem két tálcával maradt belőle, egyikből hiányzott pár darab, másik hiánytalan volt. láttam ahogy egy öregedő anyuka a felnőtt fiával épp körülállja és...
Vettem a képen látható frissfölt amire nettó 345g van írva. Kimérve 330g tejföl van benne és ha dobozostól teszem a mérlegre akkor mutatja a megjelölt tömeget.
Több helyen is látom kiírva mind a két féleképpen, rá szeretnék jönni, hogy hogy helyes és, hogy miért alakult ki ez a két fajta megnevezési mód.
Vagy ezek különböző dolgok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!