válasza:

válasza:

válasza:sejtem mire gondol kėrdező ,mango formåju jégkrémre meg hasonlo japån eiscremre ,egynek megnėztem az öszetevö listáját víz volt az első meg zukor .
ott maradt boltban .
amugy én németorszagban ėlek de amelyik boltban kaphato volt ott sem vitėk . inkább normális fagyikat.

válasza:8:
Nagyon nem!!
Boomer..

válasza:Kérdező ... te nem tudod feltenni a kérdést normálisan , akár egy linket betenni, hogy kb értsük mire gondoltál ...
Azután elvárod hogy adjunk egy általad megfelelő választ , majd ha nem sikerül eltalálni, le
" boomer"ezed a hozzászólót.
Te hány éves vagy ? 🤔😂
Kapcsolódó kérdések:
Az osszetevoket neztem, es a Magnum nem tartalmaz tejszint. A chatgpt-nek megadtam az osszetevok listajat es egyertelmuen a TESCO finest jegkremet mondta jobbnak az osszetevok alapjan. Ti mit gondoltok?
Megéri megvenni ? Vagy elég lenne egy üveg nutellát bedobni a fagyóba és ugyanazt kapnám ?
Romlásnak ondul e a jégkrém ha egy bizonyos ideig nincs mélyhűtőben ? Ha mondjuk 20 percbe telik míg újra mélyhűtőbe kerűl addigra vajon elindul egy bizonyos fajta minőségromlás, vagy max megolvad? Volt már olyan valakinél, hogy fura íze volta jégkrémnek de nem...
Szerintem ez a legfinomabb poharas magnum és pont ebből nem gyártanak?
Budapest és környéke érdekelne elsősorban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!