Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez a most divatos 3D jégkrém...

Ez a most divatos 3D jégkrém miben más, mint a sima?

Figyelt kérdés

aug. 31. 00:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egy órája senkinek semmi ötlete?
aug. 31. 01:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Végig jégkrémeztem a nyarat, de esküszöm nem tudom miről van szó.
aug. 31. 03:39
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Formailag
aug. 31. 04:31
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Lapos 2D-s jégkrémet még nem láttam, csak rajzlapon.
aug. 31. 05:04
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

sejtem mire gondol kėrdező ,mango formåju jégkrémre meg hasonlo japån eiscremre ,egynek megnėztem az öszetevö listáját víz volt az első meg zukor .

ott maradt boltban .

amugy én németorszagban ėlek de amelyik boltban kaphato volt ott sem vitėk . inkább normális fagyikat.

aug. 31. 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Minden jégkrém 3d.
aug. 31. 08:31
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
asian frossen dessert a neve ugy nézki mintha valodi fagyasztot gyümölcsöt ennél de az egész egy mű. viz cukor ételfesték stb.
aug. 31. 11:04
 8/11 A kérdező kommentje:

8:

Nagyon nem!!

Boomer..

aug. 31. 16:17
 9/11 Joe001 ***** válasza:

Kérdező ... te nem tudod feltenni a kérdést normálisan , akár egy linket betenni, hogy kb értsük mire gondoltál ...

Azután elvárod hogy adjunk egy általad megfelelő választ , majd ha nem sikerül eltalálni, le

" boomer"ezed a hozzászólót.

Te hány éves vagy ? 🤔😂

tegnap 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagy pumukli a kérdező az biztos.
ma 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ti melyiket vennetek meg? 1) Magnum Pálcikás Jégkrém Classic 1099 Ft (9991 Ft/l) 2) Tesco Finest vaníliás tejjégkrém 599 Ft (4992 Ft/l)

Az osszetevoket neztem, es a Magnum nem tartalmaz tejszint. A chatgpt-nek megadtam az osszetevok listajat es egyertelmuen a TESCO finest jegkremet mondta jobbnak az osszetevok alapjan. Ti mit gondoltok?

Kóstoltátok már a Nutella jégkrémet/fagyit ?

Megéri megvenni ? Vagy elég lenne egy üveg nutellát bedobni a fagyóba és ugyanazt kapnám ?

Meddig biztonságos fagyasztott élelmisze a tűző napon vagy szobahőmérsegleten ? Főleg a jégkrém édekel. Tapasztalatból írjatok.

Romlásnak ondul e a jégkrém ha egy bizonyos ideig nincs mélyhűtőben ? Ha mondjuk 20 percbe telik míg újra mélyhűtőbe kerűl addigra vajon elindul egy bizonyos fajta minőségromlás, vagy max megolvad? Volt már olyan valakinél, hogy fura íze volta jégkrémnek de nem...

Lehet még valahol leo jégkrémet kapni?

Budapest és környéke érdekelne elsősorban.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!