Alaptalanul félek?
Ilyen Békésit mondjuk még nem ettem, de 30 éve eszem sima füstölt kolbászt (úgy értem hogy sima, hogy ahogy a füstölt kolbászt kell csinálni, nyilván én se rakok bele E250-et, mert nem is tudom mi az, de biztos nem adna neki jó ízt)
és még élek, a családommal együtt.
Amúgy megértelek, az ismeretlentől mindig tart az ember.
Én a felvágottak vagyok így. Én abból nem merek enni.
Nézem a boltban azt a 6 köbméternyi rózsaszín massza kupacot, az egyikbe zöldséget kevernek, a másikba sajtot, elnevezik 57féle képpen, hogy mi az a sok tonnányi "vörös iszap" fene tudja, de egy falat nem csúszna le a torkomon.
Mikor disznót tartottunk, mi is készítettünk sima és füstölt kolbászt és persze jó kis sonkákat, szalonnákat.
Semmi adalékanyagot nem raktunk bele és semmi bajunk nem lett tőle.
Azok a régi szép idők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!