Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha a sertéshús több, mint 8...

Ha a sertéshús több, mint 8 napot állt hűtőben, akkor az elkészíthető rántott húsnak, vagy dobjam ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha vákumfóliás, rajta kell lennie a szavidőnek is, hűtött körülményekre vonatkozóan.

Én nem jósolok jót ennek a húsnak, bármilyen legyen is, 8 nap túl sok sima hűtőben.

2015. máj. 5. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vákuumfóliás, hentestől lett véve és nejlonzacskóban volt.
2015. máj. 5. 09:54
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Nyessél le egy apró darabot, hevítsd serpenyőn. Hamar kiderül, ha romlott, mert savanyú szaga lesz.
2015. máj. 5. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem eszembe se jutna megenni. Gondolom már büdös is, nem?
2015. máj. 5. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Mosd meg forró vízben, aztán szagold meg. Ha így is büdös, dobd ki.


Én nem merném már felhasználni semmiképp, jobb lett volna rögtön lefagyasztani, de most már mindegy, előfordul ilyen. (Egyszer egy egész nyulat kellett kidobnom, halogattam az elkészítést, aztán így jártam:-()

2015. máj. 5. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, zacsiban a friss hús elég gyorsan romlik. Én nem kockáztatnék egy jó kis szalmonellát, szerintem dobd ki, de ha megszagolod, gondolom nem lesz hozzá kedved megenni...
2015. máj. 5. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Így kizárt dolog, hogy még jó legyen. Én még az érzékszerveimre se,bíznám...

Én két napra sem hagyom sima hűtőben a húst, mert már megjártam, hogy a pénteki friss hús, vasárnapra büdös lett.

Azonnal előkészítem amikor hazaviszem(kocka, szelet stb ) és be a fagyóba, ha nem közvetlen, vagy másnap használom fel.

Most pedig már hűtőtáskával, jópár jégakkuval megyünk bevásárolni, hogy még a kocsiban is hűtve legyen, míg hazaérünk. Biztos, ami biztos alapon.

2015. máj. 5. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell ahhoz egy falatnyi darabot sem megsütni, mert az már oltári büdös és nyálkás lehet.Több, mint 8 nap sima hűben, neylonban 100 % romlás.
2015. máj. 5. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem tűnik nyálkásnak, de egy picit másabb mint a megszokott.
2015. máj. 5. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem érdemes kockáztatni az egészségedet pár ezerért . Ásd el ha tudod állatnak se add oda .
2015. máj. 5. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!