Mit csináljak addig az étellel?
Fagyasztó leengedését általában télire szoktam ütemezni, akkor egyszerűen kiteszem az erkélyre a tartalmát. Ha valamiért muszáj nyáron leengedni, akkor becsomagolom több réteg újságpapírba, és hűtőtáskába teszem, a fagyasztót pedig valami gyorsított eljárással engedem le, pl gyakran cserélt forró vizes tálat teszek bele, de hallottam már olyat is, aki hajszárítóval melegíti. A sima hűtő kisebb gond, az az egy óra, amíg leolvad, nem árt meg a tejnek, tojásnak, felvágottnak.
Ha kombi a hűtő, akkor pedig a fagyasztóból átteszem a rendes hűtő részbe a dolgokat, és annak az ajtaját csukva tartom, mivel az nagyon jó hőszigetelő. Miután a fagyasztót leengedtem, kimostam, visszateszem a dolgokat, és csak ez után mosom ki a sima hűtőt (ebben az esetben azt ugye nem kell leengedni, csak kimosni), ez nem több, mint tíz perc, negyed óra, az alatt biztos nem történik semmi baja az éteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!