Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem túl jó minőségű "sonkát"...

Nem túl jó minőségű "sonkát" hogy tudnék elhasználni?

Figyelt kérdés

Van egy darab "sonkám", de nem valami jó, a nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús, és elég sós is.

Mire tudnám elhasználni, hogy finom is legyen?

(Még elég kezdő vagyok a témában)

2016. jún. 27. 21:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
62%

Miért pontoztátok le amit írtam? Talán próbáltátok?!

És amúgysem azt kérdezte a kérdező, hogy kidobja-e, hanem azt, hogy hogy lehet felhasználni. Ha nem a kérdésre válaszoltok akkor legalább ne pontozzátok le azokat, akiknek van annyi eszük, hogy értelmezzék amit írt. Idióták...

2016. jún. 27. 22:58
 12/34 anonim ***** válasza:
64%

Kedves idiótázó!

Úgy vélem, egy kérdésre adott válasz milyensége nem attól függ, hogy pontosan a kérdésre felel-e, hanem az, mennyire tudja a kérdező hasznosítani.

Szerinted egy ipari hulladékot meg lehet enni, némi átdolgozással.

Én sem mondom, hogy nem, de jó étel soha nem lesz belőle.

Sarkítom a kérdést, de ha valaki azt kérdezi, hogy ha a tizedikről ugrik, akkor azonnal meghal, nálad a jó válasz az, hogy igen. Én viszont megkérdezem, hogy mi bántja.

2016. jún. 28. 01:05
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

12#

Kipróbáltad, hogy milyen az amit én írtam? Ha nem, akkor miért alkotsz róla véleményt?

Ettél már lisztet nyersen? Elárulom, hogy borzalmas. A te logikád szerint dobd ki az összes lisztet, mert egy nem finom alapanyagból nem lehet jót csinálni...

2016. jún. 28. 01:20
 14/34 anonim ***** válasza:
60%
Füstölt?
2016. jún. 28. 08:28
 15/34 anonim ***** válasza:
52%

Fehér paraszt pihenj már le.

Ha valami emberi fogyasztásra alkalmatlan, akkor bármilyen recept után is az marad.

2016. jún. 28. 09:32
 16/34 anonim ***** válasza:
73%

Miért rombolod szét a kérdést? Nomen est omen, kedves paraszt?

Ettem már lisztet, de nem ettem olyant, aminek az összetétele 30% búzaliszt, 60% talkum, 10% fűrészpor.

2016. jún. 28. 10:33
 17/34 anonim ***** válasza:
92%

Cirmoscica,haj nevű felhasználó válasza:

Füstölt?

Ha füstöltnek van esetleg beállítva, az is csak folyékony füsttel nyakon öntés lehet. Ha már hús sincs benne…

2016. jún. 28. 10:35
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Akkor dobd ki a sonkát, írj rá az itt erősködő hülyékre és ők majd összedobják neked a pénzt egy adagra a Donato féle sonkára

2016. jún. 28. 10:46
 19/34 anonim ***** válasza:
79%

A kérdező eltűnt. Úgy látszik, nem érdekeli sem a jó, sem a rossz válasz.

A piros kéz nyomogatása nagyon megy.

Te paraszt, aki még fehér is! Lehet, bennem van a hiba, de nem látod, hogy egy rossz minőségű alapanyaghoz még pluszban hozzá szeretne tenni valamit.

Csak azért, hogy mentse. Szerinted ésszerű? Van egy vacak alapanyagom, hozzáteszek még három jót. Ez a három önmagában is kiadja egy finom kaját,

de a te tanácsaidat követve elrontja. Én nem tenném.

2016. jún. 28. 11:41
 20/34 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként a rántottás ötleted annyira, de annyira nagy! Kérdező talán még nem is hallott róla. Az összes többi beírásod csak offolás.

Kevés a pénzem, nem engedhetem meg magamnak a pazarlást. Mégis ebben a helyzetben inkább ennék üres rántottát, mintsem elrontsam egy hulladékkal.

2016. jún. 28. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!