Nem túl jó minőségű "sonkát" hogy tudnék elhasználni?
Van egy darab "sonkám", de nem valami jó, a nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús, és elég sós is.
Mire tudnám elhasználni, hogy finom is legyen?
(Még elég kezdő vagyok a témában)
Miért pontoztátok le amit írtam? Talán próbáltátok?!
És amúgysem azt kérdezte a kérdező, hogy kidobja-e, hanem azt, hogy hogy lehet felhasználni. Ha nem a kérdésre válaszoltok akkor legalább ne pontozzátok le azokat, akiknek van annyi eszük, hogy értelmezzék amit írt. Idióták...
Kedves idiótázó!
Úgy vélem, egy kérdésre adott válasz milyensége nem attól függ, hogy pontosan a kérdésre felel-e, hanem az, mennyire tudja a kérdező hasznosítani.
Szerinted egy ipari hulladékot meg lehet enni, némi átdolgozással.
Én sem mondom, hogy nem, de jó étel soha nem lesz belőle.
Sarkítom a kérdést, de ha valaki azt kérdezi, hogy ha a tizedikről ugrik, akkor azonnal meghal, nálad a jó válasz az, hogy igen. Én viszont megkérdezem, hogy mi bántja.
12#
Kipróbáltad, hogy milyen az amit én írtam? Ha nem, akkor miért alkotsz róla véleményt?
Ettél már lisztet nyersen? Elárulom, hogy borzalmas. A te logikád szerint dobd ki az összes lisztet, mert egy nem finom alapanyagból nem lehet jót csinálni...
Fehér paraszt pihenj már le.
Ha valami emberi fogyasztásra alkalmatlan, akkor bármilyen recept után is az marad.
Miért rombolod szét a kérdést? Nomen est omen, kedves paraszt?
Ettem már lisztet, de nem ettem olyant, aminek az összetétele 30% búzaliszt, 60% talkum, 10% fűrészpor.
Cirmoscica,haj nevű felhasználó válasza:
Füstölt?
Ha füstöltnek van esetleg beállítva, az is csak folyékony füsttel nyakon öntés lehet. Ha már hús sincs benne…
Kérdező!
Akkor dobd ki a sonkát, írj rá az itt erősködő hülyékre és ők majd összedobják neked a pénzt egy adagra a Donato féle sonkára
A kérdező eltűnt. Úgy látszik, nem érdekeli sem a jó, sem a rossz válasz.
A piros kéz nyomogatása nagyon megy.
Te paraszt, aki még fehér is! Lehet, bennem van a hiba, de nem látod, hogy egy rossz minőségű alapanyaghoz még pluszban hozzá szeretne tenni valamit.
Csak azért, hogy mentse. Szerinted ésszerű? Van egy vacak alapanyagom, hozzáteszek még három jót. Ez a három önmagában is kiadja egy finom kaját,
de a te tanácsaidat követve elrontja. Én nem tenném.
Egyébként a rántottás ötleted annyira, de annyira nagy! Kérdező talán még nem is hallott róla. Az összes többi beírásod csak offolás.
Kevés a pénzem, nem engedhetem meg magamnak a pazarlást. Mégis ebben a helyzetben inkább ennék üres rántottát, mintsem elrontsam egy hulladékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!