Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan bírja bárki is megenni...

Hogyan bírja bárki is megenni az ínakkal teli sertés tarját?

Figyelt kérdés
Vagy szépen lenyeli a rághatatlan ínt is?
2016. júl. 10. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Igen, sőt a csontot is.
2016. júl. 10. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ettél te már valaha az életben jól elkészített tarját? Amit én sütök, abban gyakorlatilag nincs rághatatlan ín, omlós és szaftos az egész. Egyébként a tarja a sertés legjobb része pecsenyének, csak tudni kell elkészíteni.
2016. júl. 10. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

A tarjában egy darab ín nincsen.

Ehhez hasonló baromság ideböfögése és óvodás fintorgás helyett esetleg magadra szedhetnél némi főzési kúltúrát.

2016. júl. 10. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
A tarjában nincs ín. Vagy nem tarját vettél, vagy pedig képtelen vagy jól elkészíteni.
2016. júl. 10. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

1. A tarjába NINCS ín, legfeljebb zsírréteg, ami egész más, de az meg nem rágós.


2. Ha bármilyen húsban RÁGHATATLAN ín van, az nem a hús, hanem a szakács hibája.

2016. júl. 10. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a nyersen, felvágottként árult tarjára gondol.

Én kiszedem belőle a rághatatlan részeket.

2016. júl. 10. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom de undi
2016. júl. 10. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Sehol nem árulnak nyersen tarját felvágottként.

Valamint akármilyen szarul főzi, süti valaki, akkor sem lesznek benne inak.

2016. júl. 10. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Na pont nekem is első olvasatra az jött elő a fejemben, hogy a tarjában nincs is ín egy szál sem, szóval nem tudom mi a kérdés ?

Aztán olvastam a kommenteket, és örülök, hogy mások is így gondolják.

Még csak nagy szakácstudomány sem kell hozzá, mert a tarja egy nagyon puha, szaftos, ízletes hús, bárminek is készítjük el, csak finomat lehet belőle kihozni.

Nem is túl időigényes, bő másfél óra alatt vajpuhára lehet sütni/főzni.

Ha valaki rágósnak találja, az nem a nemlétező inak miatt van, hanem, hogy rosszul készítették el.

2016. júl. 11. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Amennyiben nem tudod megenni küld el nekem... Nincs abban in és nagyon finom is. Még csak különleges tudomány sem kell az elkészítéséhez.
2016. nov. 3. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!