Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért puhább a sertés hús,...

Miért puhább a sertés hús, mint a marha/birka?

Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért, puhább?
2017. jan. 28. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó hogy már nem azt kérdezed hogy miért van az hogy valakinek kék a szeme , másnak meg barna, miért van ez xD.
2017. jan. 28. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem puhább, csak gyorsabban puhul. Ha elég ideig fözöd, mindegyik egyforman puha lesz.
2017. jan. 28. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!