Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem jó a csirke már másnap?

Miért nem jó a csirke már másnap?

Figyelt kérdés
Fura mellékíze lesz.
2018. ápr. 4. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Sütve, rántva én sem szeretem amikor már kihűlt.

Pörköltnek nem annyira lehet észrevenni.

2018. ápr. 4. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem is undorító másnaposan.
2018. ápr. 4. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem ugyanolyan jó még harmadnaposan is. Évi egyszer eszem csirkét rokonnál, aki még pakol is, maga a tökély. Házi csirke, jól elkészítve, sütve.


Pedig én nem szeretem a csirkét, gyerekkori trauma és gyenge ízű is, csak a rokonnál eszem, mert csak az van és finom is.

Mellékízt kismillió ételen érzek, az ottani csirkén soha.

2018. ápr. 4. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

En is finnyas vagyok erre.

A sertéshus még ennél is durvább szerintem, a csülök kifejezetten büdös olykor.

Füstölt csülköt vettem Húsvétra (kivételesen) hiába föztem meg olyan áthatô mellékíze volt hogy nem bírtam megenni.

Biztosan a táppal és az állat takarmányozásával függ össze.


Én ma már nem veszek szárnyashúst Auchanba sem Tescoba csak piacon hentesnél

2018. ápr. 5. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Melegítve nem jó. Ázott toll íze és szaga van. A sült csirkének. Pörkölttel, paprikással nincs bajom.
2018. ápr. 5. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!