Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért lesz ilyen büdös a...

Miért lesz ilyen büdös a csirke- és pulykamell?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mit ronthatok el, de undorítóan büdös szokott lenni az a csirke- és pulykamell, amit én készítek. Olyan, mintha nyers vagy éppen romlott lenne, nagyon jellegzetes szag, ami átjárja az egész lakást, és már öklendezek tőle.

Azért furcsa, mert egyébként ízre semmi gond nincs ezekkel a húsokkal, rendesen átsültek, nem romlottak.

Általában a Lidlben, esetleg a Pennyben veszem ezeket, illetve sokszor mamám hozza a piacról. Azért furcsa, mert ő is ezt az alapanyagot használja, és neki nem szokott ilyen büdös lenni.

Egyébként régebben úgy csináltam, hogy két evőkanál olajban kisütöttem fedős serpenyőben (2-2 perc oldalanként), most meg vettem egy kontaktgrillt, amiben 3 percig sütöm. Mind a két esetben ugyanezek a tapasztalatok. :(


2018. ápr. 28. 16:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy rendszeresen csinálok pl. sertéskarajt is, azzal viszont még szagra sincs semmi gond, szóval nem értem, mit ronthatok el.
2018. ápr. 28. 16:52
 2/3 anonim válasza:
73%
Hidd el, ez azért van, mert nem friss a csirke.Hiába irják rá a felhasználás idejét, maximum 2 nap után,de akár 1 napra is érződik némi stick.Függ persze a tárolástól, a baromfi tartásától /szük hely, büdös alom, stb /.
2018. júl. 31. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos azért mert minden üzemi baromfi tápos. És haltáppal etetik ami ráadásul borzasztó büdös, bocsánat de pinaszagú.

A háztáji legelős teljesen más.

2018. aug. 28. 02:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!