Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Konyhai praktikák

A kérdés

Hogyan tudnék itthon (húsdaráló nélkül) darálthúst csinálni (scombból, vagy karalyból)?

Botmixerem van, ill. olyanféle egyszerűbb aprítógépem, ami nagyjából arra jó, mint egy botmixer, csak olyan fazon, mint egy kávédaráló)

  márc. 26. 19:11  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Aprítóval elvileg lehet csinálni, de nagyon óvatosan (rövid menetekkel) csináld, mert nagyon hirtelen egyszer csak pép lesz belőle. Ha van egy jó éles nagykésed otthon, inkább azzal aprítsd, ahogy az igazi hamburgert kell!

A válasz 95%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/12Időpont márc. 26. 19:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Konyhai bárddal vagy jo nagy késsel.

A válasz 93%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/12Időpont márc. 26. 19:18 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Sehogy, szar lesz.


A húsdarálónak pont az a lényege, hogy egy forgó csiga átpréseli a húst egy lyuktárcsán ahol a csigával forgó kés apróra vágja.

Te ezt a "nyomást" semmivel sem tudod reprodukálni.



A válasz 39%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/12Időpont márc. 26. 19:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

NYOMÁS nem kell, anélkül is lehet darát - pontosabban vagdalt - húst készíteni, ahogy a húsdaráló elött is csinálták.

Egy nagyobb tálba tették a kockákra vágott húst és két éles késsel vagdalták apróra, egymás melletti, de ellentétes irányú mogdulatokkal - kb mintha késsel-villával enne valaki, csak mindkét kézben kés van és mindkettövel vágja a húst



A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/12Időpont márc. 26. 20:23 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! - megpróbálom

# 5/12Időpont márc. 26. 20:38 Privát üzenet
Kalapáccsal

A válasz 20%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/12Időpont márc. 26. 22:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Esetleg (tudom kua ído igényes)

Vagdosd fel apró darabokra. A turmix al vigyázni kell mert 1 mp és pépet kapsz ami kB semmire se lesz jó.



A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/12Időpont márc. 26. 22:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszi!!

# 8/12Időpont márc. 27. 00:21 Privát üzenet
Jó formán sehogy olyan nem lesz mint amit otthon normális húsdarálon tudnál csinálni vagy amit boltba darálnak le neked .

A válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/12Időpont márc. 27. 06:14 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ha lefagyasztod és amikor olvad ki, még amikor jó fagyos kemény , akkor nagyon szépen lehet késsel apritani gyönyörű apró kockára a húst. Egy jó éles kés kell hozzá.

A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/12Időpont márc. 27. 09:29 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Van itthon darált mákom, palacsintám és eritritem. Ha mákos palacsintát szeretnék, mivel tehetem krémesebbé a tölteléket?
Az a házi retro tekerős húsdaráló milyen minőségű darált húst készít?
Hogy lehet megtisztítani belülről egy vastagabb ("mekis") szívószálat belülről, ha csak egyetlen darab van itthon?
Valmi gyors vacsi? Van itthon sok minden de most valami édeset kívánok.
Ebbol mit tudnék ki hozni? Ezek vannak itthon!
Húsdaráló gép alkatrészeinek a króm rétege teljesen lejött a mosogatógépben?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Konyhai praktikák rovatból








Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!